ma 29 nov - 2021 maandag 29 november 2021

Cultuur19 en Corona

foto Cultuur19

Op deze pagina informeren we je over de gevolgen van de Coronamaatregelen voor ons eigen programma en de activiteiten in het kunstencentrum van de CultuurCampus.

Programma Cultuur19

Update 29 november 2021:
De nieuwe maatregelen (d.d. 28 nov)hebben gevolgen voor de activiteiten in de CultuurCampus. Wij vragen nog even geduld en zullen spoedig met een update komen.
Voor evenementen gelden regels die worden bekendgemaakt in het agenda item.
Vanwege de coronamaatregelen is ons kantoor wisselend bezet en zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Mail ons op info@cultuur19.nl.

Wij organiseerden de afgelopen tijd activiteiten online, die nog steeds terug te kijken zijn:

CultuurCampus

Update 29 november 2021:
– De nieuwe maatregelen (d.d. 28 nov) hebben gevolgen voor de activiteiten in de CultuurCampus. Wij vragen nog even geduld en zullen spoedig met een update komen.
– Voor alle lessen, repetities en voorstellingen is een geldig Coronatoegangsbewijs nodig, deze wordt door de betreffende aanbieder gescand in de ruimte waar de les of voorstelling plaatsvindt. Dit geldt voor alle bezoekers vanaf 18 jaar.
– Het dragen van een mondkapje is verplicht in het gebouw voor bezoekers vanaf 13 jaar. In de ruimte van de les, repetitie of voorstelling geldt deze verplichting niet.
– Maak gebruik van desinfectiepunten, schud geen handen en blijf thuis bij klachten.

Vanwege de coronamaatregelen is ons kantoor wisselend bezet en zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Mail ons op info@cultuur19.nl.

Vragen? Neem contact op met je eigen lesaanbieder voor meer informatie over je individuele of groepslessen.

Het kunstencentrum van de CultuurCampus wordt beheerd door Cultuur19 en bestaat uit diverse leslokalen voor amateurkunst en een theaterzaal. De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door meerdere aanbieders.

Algemeen

Cultuur19 volgt de algemene richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl). We houden de adviezen continu in de gaten en passen onze maatregelen daarop aan.

De CultuurCampus is een pand waarin doorgaans meerdere lesaanbieders en overige gebouwpartners actief zijn.

Lessenaanbod

De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door diverse aanbieders. Kijk op de websites van de aanbieders hoe zij omgaan met het aanbieden van lessen.

Heb je nog vragen?

Wil je weten of een les doorgaat? Kijk op de website van de lesaanbieder (zie hierboven). Overige vragen? Mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. Corona.

 

meer nieuwsberichten