Join the Takeover

Wat heb jij te vertellen? KLUB19 zoekt creatieve jongeren voor een splinternieuw evenement: Podium Takeover (22 jan in Podium Hoge Woerd).

foto Kaka Lee

Op zaterdag 22 januari organiseert KLUB19 Podium Takeover in Podium Hoge Woerd. Tijdens Podium Takeover zullen zoveel mogelijk jonge makers (12-19 jaar) op het podium te zien zijn in één fantastische voorstelling. Ook in de organisatie en achter de schermen bij de techniek staan jongeren aan het stuur.

Wat maak jij? Wat heb jij de wereld te vertellen met jouw kunst? Laat het zien, horen, voelen en join the takeover!

Workshops

Je kunt kiezen uit vier verschillende workshoptrajecten, waarin jullie toewerken naar een onderdeel van het programma:

  • Dans door Sanne van Woudenberg
  • Spoken word door Gary Gravenbeek
  • Graffiti door TMS81 (Tomas)
  • Podiumtechniek

Kick-off: woensdag 27 oktober 19.00 uur in Podium Hoge Woerd met een bezoek aan de voorstelling PERRY (ongeveer tot 22.00 uur).

Klik hier voor het algemene aanmeldformulier!

De workshops dans, spoken word en graffiti gaan op woensdag 27 okt van start en vinden iedere woensdag plaats van 19.00 – 21.00 uur in Podium Hoge Woerd (Hoge Woerdplein 1, De Meern). Meedoen is gratis.

De data van de workshops techniek worden nog op deze pagina bekend gemaakt.

Door je aan te melden geef je aan dat je interesse hebt en zit je nog niet ergens aan vast. Na de kick-off (27 okt) besluit je of je definitief meedoet. Vanaf dan verwachten we dat je beschikbaar bent op alle workshopdata, omdat we toewerken naar een grote, gezamenlijke voorstelling. Heb je hierover vragen, stel ze in het laatste vak van het formulier.

Open inschrijving: iedereen welkom

Heb je een eigen act of beoefen je een kunstvorm die niet valt binnen bovenstaande workshops? Maak je beats? Ben je cabaretier of fotograaf? Maak je iets anders en wil je het graag aan publiek laten zien? Meld je dan ook aan! Alle deelnemers aan de open inschrijving ontvangen een uitnodiging voor de selectiedag in november. Je toont je werk en krijgt feedback van professionals. Ook wordt gekeken of en hoe je werk past binnen de Podium Takeover. In aanloop naar de voorstelling krijg je coaching om jezelf verder te ontwikkelen. Jongeren die niet doorgaan naar de voorstelling krijgen een vervolgadvies op maat en een uitnodiging om aan te sluiten bij de KLUB19 crew.

Klik hier voor het algemene aanmeldformulier!

Door je aan te melden geef je aan dat je interesse hebt en zit je nog niet ergens aan vast. Als je na de selectiedag door mag om mee te doen aan de voorstelling, besluit je of je definitief meedoet. Vanaf dan verwachten we dat je beschikbaar bent op bepaalde data, omdat we toewerken naar een grote, gezamenlijke voorstelling. Heb je hierover vragen, stel ze in het laatste vak van het formulier.

KLUB19 Crew

Ook in de organisatie staan jongeren aan het stuur. Er is altijd plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een gezellige groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, als stagemanager of bij de techniek. Wil je helpen dit evenement mogelijk te maken? Mail dan naar boris@klub19.nl met je naam en leeftijd en geef aan dat je wil helpen bij de KLUB19 crew.

Heb je een vraag?

Mail naar boris@klub19.nl of stel hem via een DM naar @KLUB19 op Instagram.

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.