Join the Takeover

Wat heb jij te vertellen? KLUB19 zoekt creatieve jongeren voor een splinternieuw evenement: Podium Takeover (22 jan in Podium Hoge Woerd).

foto Kaka Lee

Op zaterdag 22 januari 2022 organiseert KLUB19 Podium Takeover in Podium Hoge Woerd. Tijdens Podium Takeover zullen zoveel mogelijk jonge makers (12-19 jaar) op het podium te zien zijn in één fantastische voorstelling. Ook in de organisatie en achter de schermen bij de techniek staan jongeren aan het stuur. Op deze pagina lees je alles over de workshops, de open inschrijving (selectiedag 20 nov) en meedoen achter de schermen bij de KLUB19 Crew.

Wat maak jij? Wat heb jij de wereld te vertellen met jouw kunst? Laat het zien, horen, voelen en join the takeover!

In verband met de nieuwe maatregelen is het niet langer mogelijk om workshops te organiseren tussen 19.00 en 21.00u. We zoeken naar een oplossing. Alle deelnemers horen zo snel mogelijk van ons. Heb je een vraag? DM naar @klub19 of mail naar Laura (l.machielse@cultuur19.nl).

Workshops

Je kunt kiezen uit vier verschillende workshoptrajecten, waarin jullie toewerken naar een onderdeel van het programma:

  • Dans door Sanne van Woudenberg
  • Spoken word en rap door Gary Gravenbeek
  • Graffiti door TMS81 (Tomas)
  • Podiumtechniek

Kick-off: woensdag 27 oktober 19.00 uur in Podium Hoge Woerd met een bezoek aan de voorstelling PERRY (ongeveer tot 22.00 uur, met coronatoegangsbewijs).

Klik hier voor het algemene aanmeldformulier (de deadline is verstreken, maar je kunt je nog aanmelden. Doe het wel zo snel mogelijk!

De workshops dans en spoken word gaan op woensdag 27 okt van start met een kennismaking en vinden daarna op woensdagen plaats van 19.00 – 21.00 uur in Podium Hoge Woerd (Hoge Woerdplein 1, De Meern). Graffiti vindt op dezelfde woensdagen van 19.00-21.00 uur plaats in het Atelier van Amadeus Lyceum in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten).

Meedoen is gratis.

Data dans, spoken word/rap en graffiti: 27 okt, 10 nov, 17 nov, 1 dec, 8 dec, 15 dec, 22 dec, 12 jan, 19 jan (inhaalles).

De data van de workshops techniek worden nog op deze pagina bekend gemaakt.

Door je aan te melden geef je aan dat je interesse hebt en zit je nog niet ergens aan vast. Na de kick-off (27 okt) besluit je of je definitief meedoet. Vanaf dan verwachten we dat je beschikbaar bent op alle workshopdata, omdat we toewerken naar een grote, gezamenlijke voorstelling. Heb je hierover vragen, stel ze in het laatste vak van het formulier.

Open inschrijving: selectiedag 20 november

Heb je een eigen act of beoefen je een kunstvorm die niet valt binnen bovenstaande workshops? Maak je beats? Ben je cabaretier of fotograaf? Maak je iets anders en wil je het graag aan publiek laten zien? Meld je dan ook aan!

Alle deelnemers aan de open inschrijving ontvangen een uitnodiging voor de selectiedag op zaterdag 20 november in de CultuurCampus (Burchtpooort 5, Vleuten). Tijd wordt nog bekend gemaakt. Je toont je werk en krijgt feedback van professionals. Ook wordt gekeken of en hoe je werk past binnen de Podium Takeover. In aanloop naar de voorstelling krijg je coaching om jezelf verder te ontwikkelen. Jongeren die niet doorgaan naar de voorstelling krijgen een vervolgadvies op maat en een uitnodiging om aan te sluiten bij de KLUB19 crew. Voor dit evenement heb je vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.

Klik hier voor het algemene aanmeldformulier (meld je zo snel mogelijk aan)

Door je aan te melden geef je aan dat je interesse hebt en zit je nog niet ergens aan vast. Als je na de selectiedag door mag om mee te doen aan de voorstelling, besluit je of je definitief meedoet. Vanaf dan verwachten we dat je beschikbaar bent op bepaalde data, omdat we toewerken naar een grote, gezamenlijke voorstelling. Heb je hierover vragen, stel ze in het laatste vak van het formulier.

KLUB19 Crew

Ook in de organisatie staan jongeren aan het stuur. Er is altijd plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een gezellige groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, als stagemanager of bij de techniek. Wil je helpen dit evenement mogelijk te maken? Mail dan naar boris@klub19.nl met je naam en leeftijd en geef aan dat je wil helpen bij de KLUB19 crew.

Heb je een vraag?

Mail naar boris@klub19.nl of stel hem via een DM naar @KLUB19 op Instagram. Of bel maandag, woensdag of donderdag tijdens kantooruren naar 030 670 3122 (vraag naar Laura).

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.