Join the Takeover

Wat maak jij? Wat heb jij de wereld te vertellen met jouw kunst? KLUB19 verzamelt creatieve jongeren voor nieuw open podium: Podium Takeover.

foto Mirel Masic

Op zaterdag 15 april 2023 nemen de jongeren van KLUB19 Podium Hoge Woerd over voor de Podium Takeover: een showcaseprogramma met ruimte voor de meest uiteenlopende kunstvormen. En jij kunt meedoen! In aanloop naar het event kun je kiezen uit diverse coachingstrajecten die allemaal toewerken naar dat ene moment in de spotlights.

Dus: heb je een eigen dans- of theateract? Maak je beats? Ben je cabaretier of fotograaf? Maak je iets anders en wil je het graag aan publiek laten zien? Sta je ervoor open om samen met anderen coaching te krijgen binnen jouw kunstvorm?

Kick-off dag Podium Takeover

Op zaterdag 11 februari 2023 vindt in de CultuurCampus een gratis kick-off dag plaats, waarop je vrijblijvend kunt kennismaken met alle coaches. Aan het einde van de dag besluit je waar je aan mee wil doen. Wil je wel meedoen met jouw kunstvorm, maar weet je nog niet hoe of wil je meedoen met de Podium Takeover, maar kun je gewoon nog niet kiezen? Kom dan 11 februari langs om verschillende coachingstrajecten uit te proberen of je vragen te stellen.

Binnenkort maken we meer bekend!

Op de hoogte blijven? Meld je alvast aan voor de KLUB19 Updates!

Meedoen is gratis.

KLUB19 Crew

Podium Takeover wordt georganiseerd door KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19. Ook in de organisatie staan jongeren aan het stuur. Er is altijd plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een gezellige groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, als stagemanager of bij de techniek. Wil je helpen dit evenement mogelijk te maken? Mail dan naar boris@klub19.nl met je naam en leeftijd en geef aan dat je wil helpen bij de KLUB19 crew.

Heb je een vraag?

Mail naar boris@klub19.nl of stel hem via een DM naar @KLUB19 op Instagram. Of bel maandag, woensdag of donderdag tijdens kantooruren naar 030 670 3122.

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academy). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

foto Kaka Lee