Join the Takeover

Wat heb jij te vertellen? KLUB19 verzamelt creatieve jongeren voor een splinternieuw evenement: Podium Takeover (22 jan in Podium Hoge Woerd).

Op zaterdag 22 januari 2022 nemen de jongeren van KLUB19 Podium Hoge Woerd over voor de Podium Takeover. Tijdens Podium Takeover doen creatieve jongeren mee aan een workshopprogramma met oa theater, song writing, dans, graffiti, radio maken, podiumtechniek en meer! Ook in de organisatie en achter de schermen bij de techniek staan jongeren aan het stuur.

Vanwege de maatregelen tegen corona is dit evenement besloten en alleen voor deelnemers. Ben je nieuwsgierig naar het vervolg en wil je misschien een volgende keer meedoen, aarzel niet en neem contact met ons op. Stuur een DM naar @KLUB19 op instagram of mail boris@klub19.nl.

Volgend jaar meedoen?

Heb je een eigen act? Maak je beats? Ben je cabaretier of fotograaf? Maak je iets anders en wil je het graag aan publiek laten zien? Neem contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar jongeren die kunst maken. Stuur een DM naar @KLUB19 op instagram of mail boris@klub19.nl.

Klik hier voor het aanmeldformulier

KLUB19 Crew

Podium Takeover wordt georganiseerd door KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19. Ook in de organisatie staan jongeren aan het stuur. Er is altijd plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een gezellige groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, als stagemanager of bij de techniek. Wil je helpen dit evenement mogelijk te maken? Mail dan naar boris@klub19.nl met je naam en leeftijd en geef aan dat je wil helpen bij de KLUB19 crew.

Heb je een vraag?

Mail naar boris@klub19.nl of stel hem via een DM naar @KLUB19 op Instagram. Of bel maandag, woensdag of donderdag tijdens kantooruren naar 030 670 3122 (vraag naar Laura).

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

foto Kaka Lee