Vacatures en stages

Vacatures

KLUB19 is een platform voor jongeren uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern die geïnteresseerd zijn in cultuur in brede zin. Van theater tot beeldende kunst, van dans en muziek tot game design en fotografie. KLUB19 richt zich op jongeren in de leeftijd 12-19 jaar. Actief participeren, talentontwikkeling en ontmoeting met meerdere kunstdisciplines staan hierin centraal.

KLUB19 is een samenwerkingsverband tussen de wijkcultuurhuizen Cultuur19 en De Vrijstaat en poppodium Azotod, die samen de programmaraad van KLUB19 vormen. Via KLUB19 houden de  organisaties voeling met de ontwikkelingen en de vragen van jongeren in dit stadsdeel en kunnen zij via korte lijnen inspelen op de behoeftes van deze snelgroeiende doelgroep. De coördinator/cultuurcoach is een belangrijke schakel tussen de jongeren en de culturele instellingen.

Voor de periode 1 juni 2019 – 31 december 2020 zoekt KLUB19 een

Coördinator/cultuurcoach (16 uur per week)

Bekijk hier de vacature

Reageren kan tot en met 9 mei.

 

Stages

Cultuur19 heeft regelmatig plaats voor stagiair(e)s die van aanpakken weten. Ben je minimaal derdejaars en op zoek naar een plek waar je veel ervaring op kunt doen in de culturele sector op het gebied van publiciteit, productie of programma. Lees dan snel verder.

Stagiair(e) publiciteit en marketingcommunicatie

Je houdt van schrijven, content maken en hebt liefst enige ervaring met Photoshop en/of Illustrator? Je weet hoe je een publiek moet bereiken en binden via social media?

Bekijk hier de vacature

Reageren kan door je motivatiebrief plus cv te sturen naar Claudia van Swelm (Marketingcommunicatie): c.vanswelm@cultuur19.nl of bel (030) 670 3122 voor meer informatie.

 

Stagiair(e) programma en productie

Heb je hart voor cultuur, weet jij van aanpakken en wil je ons programma handen en voeten geven?

Bekijk hier de vacature

Reageren kan door je motivatiebrief plus cv te sturen naar Laura Slager en Ineke Brouwer op planning@cultuur19.nl of bel op werkdagen vanaf 14.00 uur naar (030) 670 3122 voor meer informatie.