Contact en toegankelijkheid

Het kantoor van Cultuur 19 is gevestigd in de CultuurCampus in Vleuterweide. Ons team is bereikbaar tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag.

CultuurCampus
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten
030 6703122

  • Ben je cultuurmaker in Leidsche Rijn of Vleuten de Meern, heb je vragen over cultuur in de wijk of misschien wel een heel goed plan? Benader ons op info@cultuur19.nl
  • Als je interesse hebt in gebruik van onze ruimtes, kun je contact opnemen met planning@cultuur19.nl

 

Openingstijden CultuurCampus (buiten schoolvakanties)

ma t/m vr 16.00 – 22.00 uur
za 9.00 – 13.00 uur
Tijdens de schoolvakanties gelden andere openingstijden.

OV

Buslijn 28 vanaf Utrecht Centraal naar Vleuten, uitstappen bij halte “Vleuterweide – het Centrum”.
Reisduur vanaf Utrecht Centraal bedraagt ongeveer 25 min.

Auto

 Route naar parkeerplaats Amadeus Lyceum (gratis parkeren).

Toegankelijkheid CultuurCampus

Cultuur19 ontwikkelt de CultuurCampus als een plek voor iedereen in de wijk. Daar zijn we nog niet. Indien u ons met kennis en ervaring wil ondersteunen, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw tips en suggesties kunt u mailen naar l.meijlink@cultuur19.nl (Laurent Meijlink).

Rolstoelgebruikers

De CultuurCampus is toegankelijk met rolstoel. Per 2021 zijn automatische schuifdeuren geplaatst. Na schooltijd openen deze automatisch. Onder schooltijd (voor 16.00 uur) is deze ingang officieel niet in gebruik en kunt u aanbellen, waarna we de deur voor u openen. Er is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig op de begane grond en er is een lift (hefplateau, 78 cm breed x 200 cm diep) naar de eerste verdieping. Parkeerruimte voor de deur is aanwezig voor kort parkeren (kiss ’n ride). Om de hoek (Burchtwal 7) zijn vier algemene gehandicapten parkeerplaatsen. Bekijk hier de parkeerplattegrond van de gemeente. Indien u met een rolstoel naar een voorstelling wil komen is het raadzaam van te voren contact op te nemen met Cultuur19 (030-670 3122; tijdens kantooruren). In overleg met u zoeken we naar een oplossing op maat. Indien het niet om een door ons georganiseerd evenement gaat, betrekken wij de organisator van het evenement.

Slechthorenden

De CultuurCampus heeft een inductie-halslus voor slechthorenden. Indien u slechthorend bent en een voorstelling wilt bezoeken, nodigen we u uit contact met ons op te nemen (030-670 3122; tijdens kantooruren).

Toegankelijkheid op locatie

Cultuur19 organiseert ook programma op locatie. Voor informatie over toegankelijkheid verwijzen wij naar de website van de betreffende locatie of naar de evenementenwebsite van Leidsche Rijn Festival en Zingende Beelden.