do 28 mrt - 2024 donderdag 28 maart 2024

UC Crew presenteert nieuwe data voor Bottom Line

Bottom Line, het verhaal achter de UC Crew

“Vijf jaren van Doorgaan. Non-stop trainen. Vechten met elkaar, met onszelf, met de wereld. We testen onszelf dag na dag in de studio, weekend na weekend op de battle vloer. Soms winnen we. Vaak verliezen we. Altijd leren we.” In de voorstelling Bottom Line staat de UC Crew stil bij waar het allemaal begon.

Nu is het tijd om stil te staan. Waar zijn we op gebouwd? Onderaan de streep, als de lichten doven en het publiek vertrekt, wat blijft er dan over? Wat is onze Bottom Line?

Samengebracht door de hiphopcultuur toont UC Crew in “Bottom Line” hoe ieders individualiteit bijdraagt aan een groter geheel. Deze voorstelling vol broederschap, humor, en de meest spectaculaire moves tovert het theater voor eventjes om in de straatsetting waar het allemaal begon. 

📆28/04 Theater Aan De Slinger Houten
Tickets Slinger

📅 19/05 Theater Kikker Utrecht
Tickets Kikker

Over UC Crew

UC Crew is de nieuwste generatie dansers in Utrecht, een groep hardwerkende jongeren met diverse achtergronden die samen zijn gebracht door hun passie voor dans. Door shows, lessen en wedstrijden delen zij deze passie in binnen- en buitenland. Hun missie: de kracht van dans, hiphop en Utrecht de hele wereld over laten gaan!

meer nieuwsberichten