CultuurCampus

Sinds 2017 is Cultuur19 gevestigd in de CultuurCampus. Cultuur19 ontwikkelt de CultuurCampus als een open en toegankelijke ruimte waar beginnende en professionele makers met elkaar kunst kunnen maken.

Er worden interessante kruisbestuivingen en nieuwe co-producties geïnitieerd met professionals en beginnende makers. Deze krijgen vervolgens een podium op het CampusFestival, het jaarlijkse showcasefestival van de CultuurCampus.

Meer informatie: www.cultuurcampus.nl

foto MediaMaker VC Utrecht Fouad Hallak

Huren

Heeft u ideeën voor kunst en cultuur in de wijk en bent u op zoek naar een ruimte? Kijk op www.cultuurcampus.nl/verhuur.

Bereikbaarheid

CultuurCampus
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten

Route

Culturele aanbieders

Iedere week zetten honderden beginnende makers voet over de drempel bij de CultuurCampus. Ze ontwikkelen hun talent voor dans, muziek, theater of beeldende kunst bij een van onze culturele aanbieders. Op de website van de CultuurCampus vind je een agenda en een actueel overzicht van de culturele aanbieders.

Gebouwpartners

De CultuurCampus is een complex van aaneengeschakelde panden, waar tal van organisaties zijn gehuisvest. We komen regelmatig bijeen in het Campusoverleg om samen te werken aan de ontwikkeling van het gebouw.