CultuurCampus

Cultuur19 is sinds 2004 het wijkcultuurhuis van Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. Cultuur19 brengt kunst en cultuur bij bewoners om de hoek en programmeert festivals en activiteiten op diverse locaties ín de wijk, zoals het Leidsche Rijn Festival en Zingende Beelden.

CultuurCampus in Vleuterweide

foto Cultuur19

In 2017 verhuisde Cultuur19 naar de CultuurCampus (Burchtpoort 5, 3452 MD, Vleuten). Cultuur19 ontwikkelt de CultuurCampus als een open en toegankelijke ruimte waar beginnende en professionele makers met elkaar kunst kunnen maken. Er worden interessante kruisbestuivingen en nieuwe co-producties geïnitieerd met professionals en beginnende makers. Deze krijgen vervolgens een podium op het CampusFestival, het jaarlijkse showcasefestival van de CultuurCampus.

Meer informatie: www.cultuurcampus.nl

Huren

Heeft u ideeën voor kunst en cultuur in de wijk en bent u op zoek naar een ruimte? Kijk op www.cultuurcampus.nl/verhuur.

Bereikbaarheid

Culturele aanbieders

Iedere week zetten honderden beginnende makers voet over de drempel bij de CultuurCampus. Ze ontwikkelen hun talent voor dans, muziek, theater of beeldende kunst bij een van onze culturele aanbieders.

Gebouwpartners

De CultuurCampus is een complex van aaneengeschakelde panden, waar tal van organisaties zijn gehuisvest. We komen regelmatig bijeen in het Campusoverleg om samen te werken aan de ontwikkeling van het gebouw.