ma 18 dec - 2023 maandag 18 december 2023

Limerent wint Grote Prijs van Leidsche Rijn 2023

foto Herman Kemperman

Limerent wint Grote Prijs van Leidsche Rijn 2023

Bekijk de foto’s via beeldverslag GPLR 2023

De door KLUB19 georganiseerde bandwedstrijd voor jongeren kende een spectaculaire finale in een volgepakt Azotod. Limerent ging er met de juryprijs vandoor en wint onder meer een professionele fotoshoot met Lisanne Lentink, een opname in Studio Moskou en een workshop naar keuze van Vocal Arts Academy.

De jury prees de van meet af aan knallende performance van Limerent, die volledig uit eigen nummers bestond. De rock- en punkformatie ging dan ook door met waar ze in de voorronde gebleven waren: stevig samenspel, gitaarriffs en dampende solo’s, daarbij voortgestuwd door strakke drums. Kortom, een show waar de energie vanaf spatte. En die zanger die ze nog altijd zoeken bij Limerent? Die hebben ze volgens de jury helemaal niet nodig.

De aanmoedigingsprijs ging naar Chronic Iconic. Net als in de voorronde konden zij op de meeste publiekstemmen rekenen na een vrolijke set met goed samenspel en een sterk eigen nummer. Tijdens het juryberaad werd het publiek nog eens verwend met een optreden van The Crimson Crows, winnaars van 2022, die al vier singles uitbrachten. Ook de vele jongeren die deze avond mogelijk maakten werden in het zonnetje gezet. Zij werden zowel voor als achter de schermen ingezet in de techniek, productie en liveverslag. Kijk voor beelden van de Grote Prijs van Leidsche Rijn op klub19.nl.

foto: Mirel Masic

 

 

meer nieuwsberichten