do 11 feb - 2021 donderdag 11 februari 2021

Geen winnaar Grote Prijs van Leidsche Rijn 2020

foto Thijs Jagers

De finale van de Grote Prijs van Leidsche Rijn is komen te vervallen.

De bands zijn momenteel niet in de gelegenheid om bijeen te komen om te repeteren. Dan kun je niet alles geven wat je in huis hebt. De finale stond zoals ieder jaar gepland op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie, maar werd vanwege de lockdown en de avondklok twee keer verschoven.

De voorrondes van de  leukste bandwedstrijd voor jongeren (12-19 jaar) hebben in 2020 plaatsgevonden en leverden naast veel enthousiaste reacties van het publiek en twee zinderende live streams (zie onder) vier finalisten op. Wij blijven binnen KLUB19 deze jonge muzikanten ondersteunen in hun ontwikkeling. Zodra de VO-scholen weer open gaan, zetten we dit voort. Volg @KLUB19 op instagram voor de updates over deze talenten. We willen de bands bedanken voor hun energie en enthousiasme.

Ook de leden van de KLUB19 crew, die de live streams mogelijk maakten door mee te helpen met de techniek, op-/afbouw, catering en stage management: heel erg bedankt!

Ondertussen kijken we alweer vooruit: in oktober starten we de aanmeldingen voor de editie van 2021. Graag zien we iedereen dan weer terug. Tot die tijd organiseren wij met KLUB19 diverse andere activiteiten op het gebied van muziek, dj, dans, theater en meer!

www.cultuur19.nl/klub19

meer nieuwsberichten