di 25 aug - 2020 dinsdag 25 augustus 2020

Cultuur19 en Corona

foto Cultuur19

Op deze pagina informeren we je over de gevolgen van de Coronamaatregelen voor ons eigen programma en de activiteiten in het kunstencentrum van de CultuurCampus.

Programma Cultuur19

Update 4 nov:
Voorlopig zijn alle grote evenementen niet toegestaan. Wel organiseren wij activiteiten online (Grote Prijs van Leidsche Rijn) en kleinschalige activiteiten voor een jonge doelgroep. Bekijk hiervoor onze agenda en volg @Cultuur19 op Facebook, Twitter en Instagram.

Het kantoor van Cultuur19 is telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wel zijn wij per mail bereikbaar.

CultuurCampus

Update 4 nov:
Vooralsnog zijn alle grote evenementen in de theaterzaal en groepslessen afgelast. Sinds 1 juni wordt door sommige lesaanbieders weer lesgegeven in de CultuurCampus. Neem voor deze individuele en/of kleinschalige groepslessen contact op met je eigen lesaanbieder.

Het kantoor van Cultuur19 is telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wel zijn wij per mail bereikbaar.

Het kunstencentrum van de CultuurCampus wordt beheerd door Cultuur19 en bestaat uit diverse leslokalen voor amateurkunst en een theaterzaal. De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door meerdere aanbieders.

Algemeen

Cultuur19 volgt de algemene richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl). We houden de adviezen continu in de gaten en passen onze maatregelen daarop aan.

De CultuurCampus is een pand waarin doorgaans meerdere lesaanbieders en overige gebouwpartners actief zijn.

Protocol

De belangrijkste regels om de CultuurCampus per 1 juni te betreden:

  • Kom niet als je symptomen hebt zoals verkoudheid, hoesten, snotteren, niezen of koorts.
  • Bij binnenkomst vindt er een gezondheidscheck (triage) plaats.
  • Reinig je handen met desinfectiegel bij de deur en in de ruimtes.
  • Houd 1,5 m afstand van elkaar.
  • Wacht buiten het lokaal tot je docent je naar binnen roept.
  • Ouders/verzorgers die hun kind brengen kunnen niet binnen wachten. Jonge kinderen worden door de docent opgehaald in het halletje bij het loket. Oudere kinderen lopen zelf naar het lokaal.
  • Toiletten en kleedkamers zijn gesloten.

Lees hier ons protocol voor gasten (versie 4 nov 2020)

Lessenaanbod

De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door diverse aanbieders. Kijk op de websites van de aanbieders hoe zij omgaan met het aanbieden van lessen.

Lees hier ons hele protocol voor personeel en docenten (versie 25 aug 2020)

Heb je nog vragen?

Wil je weten of een les doorgaat? Kijk op de website van de lesaanbieder (zie hierboven). Overige vragen? Mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. Corona.

 

meer nieuwsberichten