di 23 feb - 2021 dinsdag 23 februari 2021

Cultuur19 en Corona

foto Cultuur19

Op deze pagina informeren we je over de gevolgen van de Coronamaatregelen voor ons eigen programma en de activiteiten in het kunstencentrum van de CultuurCampus.

Programma Cultuur19

Update 23 mrt:
Voorlopig zijn alle grote evenementen niet toegestaan en is de CultuurCampus gesloten. Wij organiseerden de afgelopen tijd activiteiten online, die nog steeds terug te kijken zijn:

Het kantoor van Cultuur19 is telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wel zijn wij per mail bereikbaar.

CultuurCampus

Update 23 mrt:
De CultuurCampus is vanwege de maatregelen tegen corona gesloten. Vooralsnog zijn alle grote evenementen in de theaterzaal en groepslessen afgelast. Neem contact op met je eigen lesaanbieder voor meer informatie over je individuele of groepslessen.

Het kantoor van Cultuur19 is telefonisch minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Wel zijn wij per mail bereikbaar.

Het kunstencentrum van de CultuurCampus wordt beheerd door Cultuur19 en bestaat uit diverse leslokalen voor amateurkunst en een theaterzaal. De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door meerdere aanbieders.

Algemeen

Cultuur19 volgt de algemene richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl). We houden de adviezen continu in de gaten en passen onze maatregelen daarop aan.

De CultuurCampus is een pand waarin doorgaans meerdere lesaanbieders en overige gebouwpartners actief zijn.

Protocol

De belangrijkste regels om de CultuurCampus per 1 dec te betreden:

  • Kom niet als je symptomen hebt zoals verkoudheid, hoesten, snotteren, niezen of koorts.
  • Draag een mondkapje.
  • Reinig je handen met desinfectiegel bij de deur en in de ruimtes.
  • Houd 1,5 m afstand van elkaar.
  • Wacht buiten het lokaal tot je docent je naar binnen roept.
  • Ouders/verzorgers die hun kind brengen kunnen niet binnen wachten. Jonge kinderen worden door de docent opgehaald in het halletje bij het loket. Oudere kinderen lopen zelf naar het lokaal.
  • Toiletten en kleedkamers zijn gesloten.

Lees hier ons protocol voor gasten (versie 4 nov 2020)

Lessenaanbod

De amateurkunstlessen worden uitgevoerd door diverse aanbieders. Kijk op de websites van de aanbieders hoe zij omgaan met het aanbieden van lessen.

Lees hier ons hele protocol voor personeel en docenten (versie 25 aug 2020)

Heb je nog vragen?

Wil je weten of een les doorgaat? Kijk op de website van de lesaanbieder (zie hierboven). Overige vragen? Mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. Corona.

 

meer nieuwsberichten