vr 30 jun - 2023 vrijdag 30 juni 2023

Zomerprogramma in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Aanbod aan (zomer-)activiteiten in de wijk overzichtelijk gemaakt

Deze zomervakantie is er weer van alles te doen in de wijk. Zoveel dat de wijkpartners de handen bij elkaar hebben gestoken en een overzicht hebben gemaakt. Voor ouders is er een Whatsappgroep aangemaakt, waarin zij updates krijgen over de kinderactiviteiten. Door de QR-code rechtsonder op de flyer te scannen kan je deelnemen en de updates ontvangen.

Ook is er onder de naam Doe Mee in Utrecht een platform gelanceerd waarop alle sportieve en culturele activiteiten in de hele stad te vinden zijn. Op het platform kan gezocht worden op de activiteit, of kan het totale aanbod -gefilterd op wijk of leeftijdscategorie- bekeken worden. Bekijk het aanbod via doemeeinutrecht.nl/activiteiten, of scan de QR-code linksonder op de flyer. Let op: blijf het platform in de gaten houden, er zal nog meer op verschijnen.

Er is al heel veel te vinden via het nieuwe platform doemeeinutrecht.nl en er zal zeker nog meer volgen, blijf de site in de gaten houden!

De Zomer in Leidsche Rijn & Vleuten-De Meern is een initiatief van wijkpartners Cultuur19, JoU, De Vrijstaat, In Contact Bijzonder, SportUtrecht, DOCK, Brede School Utrecht en Zimihc.

meer nieuwsberichten