di 31 jan - 2023 dinsdag 31 januari 2023

Creatieve jongeren (12-19 jaar) gezocht voor Podium Takeover

Nieuw cultureel jongerenproject van start op 11 februari

Meld je aan via cultuur19.nl/klub19/jointhetakeover/!

Onder het motto “Join the takeover” roept KLUB19 jongeren uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern op om zich aan te melden voor Podium Takeover, een open podium met coachingstraject waarin alle kunstvormen samenkomen. Heb jij iets te laten zien aan de wereld? Doe dan mee!

Kom naar de Kick-Off

Op zaterdag 11 februari 2023 vindt in de CultuurCampus een gratis kick-off dag plaats, waarop je vrijblijvend kunt kennismaken met alle coaches. Aan het einde van de dag besluit je waar je aan mee wil doen. Wil je wel meedoen met jouw kunstvorm, maar weet je nog niet hoe of wil je meedoen met de Podium Takeover, maar kun je gewoon nog niet kiezen? Kom dan 11 februari langs om verschillende coachingstrajecten uit te proberen of je vragen te stellen.

Coachingstraject

We bieden verschillende coachingstrajecten aan die je klaarstomen voor dat ene moment in de schijnwerpers op 15 april bij Podium Hoge Woerd. Er zijn drie hoofdcategorieën, zo kan je je aanmelden voor Tekst, Dans, Muziek of Street-Art, of je kan het techniektraject in. Ook als je al een eigen act of kunstwerk hebt kan je je aanmelden.

Professionele begeleiding

De coachingsessies Tekst (denk aan rap, lied, dichtkunst) zijn geleid door Delladix en Royal, Muziek (songwriting en performance) door Vocal Arts Academy en Street Art door Het Huis van Betekenis. De workshops vinden wekelijks plaats op maandagavond bij Podium Hoge Woerd. Onder regie van theatermaker Reno van Rijsewijk wordt vanuit de coachingsessies een geheel gesmeed.

Bij de producties van KLUB19 worden jongeren ook achter de schermen betrokken. Jongeren met een passie voor techniek worden tijdens Podium Takeover door de technici van Podium Hoge Woerd gecoacht om zelfstandig het licht en geluid te verzorgen.

Podium Takeover is een project van KLUB19, het jongerenprogramma van Cultuur19, in samenwerking met Podium Hoge Woerd.

meer nieuwsberichten