vr 4 dec - 2020 vrijdag 4 december 2020

Club Wat Nou? voor jongeren van start in de CultuurCampus

foto Antwan Cornelissen

Vanaf donderdag 10 dec start De Wilg in samenwerking met Cultuur19 een ‘Club Wat Nou?’ in Leidsche Rijn; een middagprogramma voor jongeren met een beperking (12-17 jaar) in de CultuurCampus in Vleuterweide.

foto Antwan Cornelissen

‘Club Wat Nou?’ is een initiatief van De Wilg. Het is een veilige en vertrouwde club en plek in diverse wijken in Utrecht waar je elke week naar toe kunt. Je kunt daar samen muziek maken, gamen, creatieve dingen doen, sportief bezig zijn of gewoon lekker chillen. Samen bepaal je wat je gaat doen. Zo kun je vrienden maken, leer je meer over jezelf en anderen.

In Leidsche Rijn vindt ‘Club Wat Nou?’ elke donderdagmiddag plaats van 16.00 – 18.00 uur in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten).
Wie meer wil weten over ‘Club Wat Nou?’ of zich wil aanmelden, kan contact opnemen met activiteitencoördinator jongeren: Antwan Cornelissen via a.cornelissen@dewilg.nl of 06-3637 6411.

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk/ psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doet zij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. www.dewilg.nl.
Onder de naam KLUB19 organiseert Cultuur19 programma voor en met jongeren in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, die geïnteresseerd zijn in cultuur maken en meemaken. www.cultuur19.nl/klub19/

meer nieuwsberichten