02 mei

‘TRIP’ en meer

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Circus Diedom Op zaterdag 2 mei organiseert Circus DIEDOM een circustheatermiddag in de Paper Dome, Leidsche Rijn. Tijdens deze middag zal de jongerengroep van DIEDOM de voorstelling TRIP spelen, komt er een optreden van de Peruaanse circustheatergroep Arena y Esteras en is er de mogelijkheid om zelf met circusmateriaal aan de slag te gaan. De middag start om 14.00 uur en is gratis toegankelijk.

Deze voorstelling maakt deel uit van de tournee, die jongerengroep van Circus DIEDOM in de periode van 30 april t/m 4 mei maakt door een aantal wijken van Utrecht. TRIP is een circusvoorstelling waarin naast de klassieke circustechnieken ook gewerkt wordt met theater en dans. Na de première op Koninginnedag zal DIEDOM op zaterdag 2 mei een voorstelling spelen in de Paper Dome. Naast TRIP zal die dag een tweede voorstelling te zien zijn van de Peruaanse circustheatergroep Arena y Esteras. In samenwerking met de Vrede van Utrecht heeft DIEDOM de eer deze groep uit Lima te ontvangen. Na de voorstellingen is er de mogelijkheid voor het publiek om onder begeleiding van de artiesten zelf circustechnieken uit te proberen. De middag start om 14.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Entree is gratis!

Programma Tournee TRIP:
30 april: De voorstelling gaat in première op Koninginnedag. Er wordt dan spelen om 14.30 uur op het stadhuisplein in Utrecht.
2 mei: Er wordt in samenwerking met een Peruaanse circustheatergroep een voorstellingsmiddag georganiseerd in de Paper Dome. De middag start om 14.00 uur.
3 mei: Een optreden in de speeltuin van het Griftpark. Start van de voorstelling, 14.00 uur.
4 mei: De week wordt afgesloten met een voorstelling in speeltuin Bankaplein (Lombok). Start 13.30 uur.

Meer informatie over de speeldagen van DIEDOM is te vinden op www.diedom.nl/nieuws

Naar de agenda