20 augustus

In Je Makie

leeftijd: Kinderen

Dit jaar ontdekken de Makies de verhalen rond Afrikaanse dans en muziek uit Ivoorkust, samen met Eva Scherpenisse en haar crew komen deze tot leven met theater, dans en muziek.

Aanmelden? Mail naar info@cultuur19.nl – dan krijg je een aanmeldformulier opgestuurd.

Tijdens In je Makie ga je zelf bedenken en maken. Speel op een djembe, dans een verhaal en maak een voorstelling. Het resultaat is te zien op het Leidsche Rijn Festival.

Even voorstellen: de kunstenaars!

Eva Aya Dance (Nederland) en Les genies de Babi’ (Ivoorkust) vormen samen Power of Passion. Een dansgezelschap dat staat voor de ‘kracht van de passie’ waarin wij geloven dat als je wilt je je dromen kan bereiken. Het samen delen van je passie, bij ons zorgt Afrikaanse  dans voor verbinding en reikt het verder dan landsgrenzen, talen of kleur. In Afrikaanse dans kunnen we onze positieve energie kwijt en met de livemuziek van Franck Ouattara op de djembé krijgt de dans een verhaal. Wij kijken er naar uit om samen met jullie een toffe en vrolijke voorstelling te maken waarbij jouw talent een podium krijgt of dat nu dansen of muziek maken is.

In Je Makie

Elke zomervakantie toveren we de CultuurCampus om tot een kunstwerkplaats voor kinderen. Ben je 8 tot 12 jaar oud en heb je heel veel fantasie? Dan is In Je Makie echt iets voor jou! Vier dagen lang ga je samen met je mede-Makies en een kunstenaar aan de slag. En wie weet is het eindresultaat wel te bewonderen tijdens het Leidsche Rijn Festival! (1 september bij Castellum Hoge Woerd)

Praktische Info 

  • 20-23 aug, van 9.00 tot 17.00 uur, Leidsche Rijn Festival 1 sept 2024.
  • In de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten)
  • Prijzen (excl. servicekosten): 1 deelnemer €200 p.p.
    • Ben je in het bezit van een U-pas en of heb je minder financiële mogelijkheden, neem dan contact met ons op via info@cultuur19.nl, zodat je kind toch mee kan doen.
  • 8-12 jaar (aankomend schooljaar in groep 5).
  • Inbegrepen: lunch, drinken en tussendoortjes. Met allergieën wordt rekening gehouden.
  • Aanmelden via info@cultuur19.nl – dan krijg je een aanmeldformulier opgestuurd.

 

Naar de agenda