26 augustus

Vrijwilligersbijeenkomst Leidsche Rijn Festival

leeftijd: Alle leeftijden

Zondag 1 september organiseert Cultuur19 i.s.m. Podium Hoge Woerd een hele bijzondere editie van het Leidsche Rijn Festival, van 10.00 tot 17.00 uur bij Castellum Hoge Woerd. Het gratis te bezoeken kunstfestival voor kinderen (2-12 jaar) bestaat namelijk 25 jaar.

Het Leidsche Rijn Festival begon in 1999 als buurtfeest voor de eerste bewoners van de wijk. Sindsdien groeide en veranderde Leidsche Rijn behoorlijk. Het festival veranderde mee, 25 jaar later is het feest voor het grootste gratis kunstfestival voor kinderen van Nederland. Kijk op www.leidscherijnfestival.nl voor meer info.

Gedragen door vrijwilligers

Het festival wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je op allerlei manieren van waarde zijn en krijg je daar een gezellige dag voor terug. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar vrijwilligers@cultuur19.nl (Kevin van Rossum en Boris van Lieshout). Op maandag 26 augustus is er om 19:00 uur een vrijwilligersbijeenkomst in de CultuurCampus, waarbij de hele productie wordt doorgenomen en men elkaar al kan leren kennen. Voor meer info, zie www.leidscherijnfestival.nl/vrijwilligers.

Naar de agenda