10 september

Open Middag Brede School Het Zand

leeftijd: Kinderen | Volwassenen

Gezellige Open Middag op Brede School Het Zand

Vergaar informatie over de (nieuwe) activiteiten op Brede School Het Zand en doe mee met workshops! Tijdens de Open Middag op woensdag 10 september 2014 kunnen kinderen (en ouders) vanaf 12.30 zich laten informeren en gratis kennismaken met muziek, creatieve activiteiten en sport.

De organisaties Saartje Kinderopvang, Cultuur19, DOENJA Dienstverlening , Utrechts Centrum voor de Kunsten en diverse andere (sport-)aanbieders presenteren met trots hun aanbod voor het nieuwe seizoen. U kunt vragen stellen, beeldmateriaal bekijken, actief meedoen aan diverse workshops en iets te drinken bestellen bij de bar. Er is voor ieder wat wils.

Bij de Spaanse les kunnen de eerste Spaanse woorden en liedjes geleerd worden. Bij de Tai Ji kunnen kinderen vanaf 8 jaar zich bekwamen in de Chinese gymnastiek.

Van Capoeïra, Ouder/kind speelgroep, Peutermuziek, cursus Robots maken (nieuwe cursus Anton Klein!), Engelse les, Brede School koor en orkest, zaalvoetbalclub , huiswerkbegeleiding , de Kinderbios op zondag en nog veel meer is volop informatie aanwezig bij de informatiemarkt. Op deze markt kunnen bezoekers tussen 12.30 – 14.30 uur meer informatie krijgen over de cursussen en activiteiten en zich ook meteen inschrijven. De bar is geopend voor koffie en thee en de kookclub serveert er eigengemaakte hapjes.

 
Bij onderstaande lessen kunt u ook later op de middag nog terecht! Bij de open lessen van het Utrechts Centrum voor de Kunsten om 14.30, 15.30 , 16.20 en 17.10 uur. Hier kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met muziek.

Als je ook zo van zingen houdt kun je tussen 15.00 en 18.00 uur bij de lessen van Zangschool Utrecht binnenlopen om kennis te maken en mee te zingen.

De Open Middag vindt plaats in Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, 3544 DB Utrecht). Meer informatie en aanvangstijden zijn te vinden op www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand of neem contact op met Hester Bruinsma (bredeschoolcoördinator Brede School Het Zand), h.bruinsma@cultuur19.nl en 030 6703122/06 40180192

Naar de agenda