24 augustus

In Je Makie 2021

leeftijd: Kinderen

In je Makie is het zomerse kinderkunstlab van Cultuur19. In vier dagen tijd maak je met je mede-Makies een fantastisch kunstwerk.

Dit jaar gaan we een audiotour maken rondom het Uiterst Geheime KinderComplot. We gaan op zoek naar hints, ontwerpen geheime brieven en speuren naar spannende locaties. De ‘Makies’ bedenken alles van A tot Z en worden erbij geholpen door twee professionele kunstenaars. Dit jaar zijn dat theatermaker Tim Schouten en spelontwerper Joël Vegt.

De audiotour krijgt een plek in het programma van het Leidsche Rijn Festival op 5 september 2021.

Aanmelden

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@cultuur19.nl o.v.v. In Je Makie 2021. Je ontvangt een factuur voor de betaling. Natuurlijk houden ook wij ons aan de maatregelen tegen corona.

Informatie

Data: dinsdag 24 aug – vrijdag 27 aug ​(en onderdeel van Leidsche Rijn Festival op 5 sept 2021*)
Tijden: 9.00-17.00 uur
Locatie: CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten)
Leeftijd: 8-12 jaar (aankomend schooljaar in groep 5).

Kaarten: voor 4 dagen (prijzen excl. servicekosten)

  • 1 deelnemer: 150 euro p.p.
  • 2 of meer deelnemers: 125 euro p.p.
  • U-pastarief: 75 euro p.p.

Inbegrepen: lunch, drinken en tussendoortjes. Met allergieën wordt rekening gehouden.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

*) Wij volgen de richtlijnen tegen corona. De vorm waarin In Je Makie onderdeel kan worden is afhankelijk van de mogelijkheden binnen de coronaregels.

Even voorstellen: Tim Schouten

Utrechter Tim Schouten is acteur, theatermaker en presentator. In 2018 is hij afgestudeerd als acteur van de toneelschool in Utrecht (HKU), waarna hij de Master Muziektheater aan ArtEZ afrondde in 2020. Hij presenteert ‘de Kijkersvraag’ in het kinderprogramma Checkpoint, maakt theater bij zijn eigen gezelschap Dear T, en speelt voorstellingen bij verschillende gezelschappen. Als theatermaker werkt hij graag samen met kinderen, filosofeert met ze over verschillende thema’s, laat ze meedoen in de voorstellingen en betrekt ze in maakprocessen.

www.timssite.nl

Even voorstellen: Joël Vegt

Joël Vegt

Joël Vegt is een spelontwerper van escaperooms, interactief theater, real life games, puzzelspellen en mysterieuze postpakketjes. Hij maakt samen met anderen ervaringen waarin spelers helemaal kunnen opgaan en altijd een essentiële rol vervullen. Zoals ontsnappen langs acteurs uit een echte gevangenis, een vermiste tiener vinden in een fort, een verboden liefde uit 1883 uitpluizen of kleine wezens redden van dierproeven.

 

Terugblik In Je Makie 2020

 

Naar de agenda