21 juni

Fête de La Musique – Young Talent!

leeftijd: Jongeren

Muzikanten gezocht!

Op 21 juni vindt Fête de la Musique Young Talent! plaats. Je kunt die dag samen met je band of als singer songwriter optreden in Azotod. Voor het podium betreedt word je in een masterclass klaargestoomd voor je optreden. Je hebt de keuze uit verschillende masterclasses, zo kun je van Désiree Coumans van de Vocal Arts Academy leren hoe je als singer-songwriter een liedje schrijft, en worden er ook twee masterclasses voor bands aangeboden, over bijvoorbeeld het aanscherpen van je podiumperformance, of het perfectioneren van dat ene gitaarrifje en meer!

De masterclasses zijn op diverse locaties te doen, tussen 13.00 – 15.00 uur. Ga voor meer informatie en deelname naar www.facebook.com/KLUB19 en meld je aan. Deelname voor muzikanten is gratis.

Na de masterclasses krijg je tussen 16.30 – 18.00 uur de kans om samen met een nog bekend te maken Nederlandse band de kans om op te treden in de Azotod en om te laten zien wat je hebt geleerd! Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en houd je van muziek maken? Geef je dan nu snel op via KLUB19@cultuur19.nl, of check de facebookpagina van KLUB19

Fête de la Musique is een initiatief van ZIMIHC en wordt in Leidsche Rijn georganiseerd door Via Vinex, Cultuur19 en Azotod.

Naar de agenda