16 augustus

In Je Makie 2022

leeftijd: Kinderen

Ben je 8 tot 12 jaar oud en hou je van kunst maken? Dan is In Je Makie echt iets voor jou.

foto Frank Peek

In de zomervakantie toveren we de CultuurCampus om tot een kunstwerkplaats voor kinderen. Vier dagen (16-19 aug) lang ga je samen met je mede-Makies en twee kunstenaars werken aan een eigen kunstwerk. Wát het wordt? Een voorstelling, een expo, een performance of een beeld? Jullie bepalen het helemaal zelf. Maar een ding staat al vast: het wordt een kunstwerk van hout.

Jullie uiteindelijke werk krijgt een plek in het programma van het Leidsche Rijn Festival op 28 aug in het Castellum Hoge Woerd. Dus laat je fantasie op volle toeren draaien en meld je snel aan!

Even voorstellen: In Je Makie kunstenaars Helweg en La Cruz

foto Helweg en La Cruz

Helweg en La Cruz zijn een graag gezien duo op het Leidsche Rijn Festival. Sinds enkele jaren verzorgen ze de populaire houtwerkplaats op het festival. Ontwerpen, verzamelen en timmeren: samen maken jullie een fantastisch kunstwerk voor het Leidsche Rijn Festival.

Facebook La Cruz en Helweg

Aanmelden: stuur een mail naar info@cultuur19.nl o.v.v. In Je Makie aanmelding. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en een informatiedocument. Voor de kosten ontvang je van ons een factuur.

  • In de prijs zit inbegrepen: 4 dagen (16-19 aug) van 9.00-17.00 uur creatief programma onder leiding van professionele kunstenaars, drinken, lunch en tussendoortjes.
  • Na aanmelding ontvang je een informatiedocument en een inschrijfformulier. Op dit formulier kun je o.a. eetwensen aangeven.
  • Op deelname aan deze activiteit zijn onze Algemene voorwaarden deelname In Je Makie van toepassing. Heb je hier vragen over, bel ons op 030 670 3122 (kantoortijden) of mail ons op info@cultuur19.nl.

foto Frouke Ringenoldus

Naar de agenda