11 februari

Zandhappen

leeftijd: Alle leeftijdenKom Zandhappen in Het Zand

Op zondag 11 februari nodigen wij je uit voor een bijzondere middag in Buurtcentrum het Zand, Pauwoogvlinder 20. Van 12:00 tot 16:00 uur kun je genieten van een smakelijke wereldreis, creatieve workshops, boeiende optredens en nog veel meer.

Wat je kunt verwachten:

  • Smakelijke Wereldreis: Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke hapjes uit de buurt. Proef de diversiteit van Chinees, Maleisisch, Bangladesh en Syrisch eten, allemaal verkrijgbaar voor slechts 1 of 2 euro (contant).
  • Creatieve Workshops: Doe mee aan inspirerende workshops geleid door experts. Verena neemt je mee op een creatieve ontdekkingsreis, het Fashion Atelier onthult de geheimen van de modewereld, probeer mozaïekkunst uit en ontdek het Repair Café om je kapotte spullen nieuw leven in te blazen.
  • Optredens: Laat je betoveren door live-optredens van de Flageolettes, traditionele Chinese dans, een getalenteerde pianiste uit de buurt en het hartverwarmende Zwaluwkoor.
  • Kinderpret: Speciaal voor de kleintjes is er de gratis kindervoorstelling “Disco Dip” van Efrem Stein (geschikt voor 2 jaar en ouder).
  • Ontspanningszones: Maak een pitstop bij onze koffiebar en frisdrankhoek om even bij te tanken tussen alle activiteiten door.

Efrem Stein “Disco Dip”

Jip zijn lip kijkt sip
Stilletjes rolt er een traantje over zijn wang
Zijn gezicht verschrompeld als een zuurtje
Suikerdip of winterdip
Jip laat zijn tranen de vrije gang
Hij hikt en snikt al een half uurtje
Discodip is de gouden tip

Grappige deuntjes draaien door en door
Jip grijnst van oor tot oor
Zijn lip kriebelt, zijn voet wiebelt
Ben je ook weleens sip?
Dip jezelf in kleurtjes
Dans met al je humeurtjes
Uit je dip met disco, Jip!

Na ‘Pakkepapier’ en ‘Wirrewar’ komt Efrem Stein met ‘Discodip’. Een aanstekelijke, grappige voorstelling voor iedereen die weleens sip is. Achter elke traan schuilt een lach. En Jip houdt wel van een grap. Van DJ tot stand-up comedy, Efrem trekt voor Discodip zijn rolschaatsen uit de kast en draait alles in de mix. Dip jezelf ook in beweging en de rest volgt vanzelf.

Praktische info:

  • Toegang tot het evenement is gratis.
  • Voor de hapjes en drankjes vragen we slechts een klein bedrag.
  • De kleine bijdrage voor het eten dient contant te worden betaald.

Dit wordt een middag vol lekkernijen, creativiteit, ontmoetingen en plezier voor de hele familie. Zet het in je agenda en nodig vrienden en familie uit om samen te genieten van deze gezellige dag!

Zandhappen wordt georganiseerd door de Brede School Het Zand, DOCK en Cultuur19.

Naar de agenda