16 oktober

Werkplaats van Vliegende Wezens

leeftijd: Kinderen

In het Utrechtse Maximapark hoor je zoemende en fladderende geluiden tussen de struiken, bomen en bloemen. Wie maken dit geluid: is het een snelle libelle of een prachtig elfje? Een stoere hommel of een grappig torretje met vliegwielen? Hoe kunnen ze zo snel vliegen? Waar wonen ze in het park? En welke avonturen beleven ze? Ga mee op ontdekking in de Werkplaats van vliegende wezens!

In de Werkplaats lezen, luisteren en bekijken we grappige en prachtige verhalen over vliegende wezens. Daarna maken we aan een eigen vliegend wezen (3-5 jaar) of een gedichtje met fotocollage van een eigen vliegende wezen (6-9 jaar).

De Werkplaats vind je in de Nomads in Residence aan de rand van het Máximapark. De deuren zijn open op 13-15-16 oktober na schooltijd. Meedoen aan de Werkplaats kost €5, betalen met de U-pas is mogelijk.

Op 18 oktober tijdens de Culturele Zondag Alles Kids opent de expositie, waarin alle gemaakte werken uit de Werkplaats worden tentoongesteld. De rest van de Herfstvakantie is de expo dagelijks te bekijken.
Exacte openingstijden, meer informatie en aanmelden: kijk op www.gloeidraadjes.nl

Naar de agenda