01 december

Verschrikkelijke Ikke 2

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Verschrikkelijke Ikke 2 is een spetterend nieuw avontuur waarin iedereen terug komt: schurk Gru, zijn lieve meiden, Agnes, Edith en Margot en de ondeugende minions.  Daarnaast zijn er vele nieuwe grappige personages.

Gru, het duivelse meesterbrein, heeft het leven als superschurk achter zich gelaten om Margo, Edith en Agnes op te voeden. Nu ze geen boosaardige plannen meer hoeven uit te voeren hebben Gru, Dr. Nefario en de minions veel vrije tijd.

Net als Gru begint te wennen aan zijn rol als huisvader, wordt hij benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Het is nu aan Gru en zijn nieuwe partner Lucy Wilde om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor een bijzonder slechte misdaad. Wie kan beter een boef opsporen dan Gru, die zelf kort geleden nog de grootste schurk van de wereld was?

Ook in Verschikkelijke Ikke 2 zorgen de Minions weer voor de nodige problemen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

Bereid je voor op nog veel meer ondeugende minions in de nieuwe animatiefilm voor de hele familie: Verschrikkelijke Ikke 2!

Voor een optimale beleving van de website, dient u cookies te accepteren, om zo bijvoorbeeld filmpjes te kunnen afspelen en de twitterfeed te kunnen zien.

Naar de agenda