02 maart

Urban Mix voorjaarsvakantie

leeftijd: Kinderen | Jongeren

In de voorjaarsvakantie vindt een nieuwe Urban Mix plaats, met een divers programma vol sport en cultuur georganiseerd door de Urban Mix Crew. Namens Cultuur19/KLUB19 geeft Kenza Grep een vette workshop met verschillende dansstijlen.

De Urban Mix crew heeft op 2 maart van 12:00 tot 16:00 uur weer allerlei activiteiten in Vleuterweide klaar staan, voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 14 jaar. Deze crew bestaat uit verschillende partners uit de wijk, samen organiseren zij tijdens de kerstvakantie een divers activiteitenprogramma bekend als de Urban Mix.

Na succesvolle edities van de Urban Mix de afgelopen jaren, slaan de wijkpartners in Vleuterweide opnieuw de handen ineen voor een programma vol sport en cultuur met vanuit Cultuur19 een workshop Dansen met Kenza.

In Buurtcentrum De Weide Wereld zijn kinderen en jongeren welkom om mee te doen met activiteiten als pizza bakken, bubbelvoetbal, Braziliaanse vechtsport, sieraden maken, podcast + VR experience en pimp je eigen beker. Kortom voor iedereen wat wils. Deze activiteiten worden georganiseerd door DOCK Utrecht, SportUtrecht, Stichting JoU, Stichting SUB, KLUB19 en in samenwerking met BOKS cultuurhuis.

Het programma is verdeeld over drie blokken van 13:00 tot 13:45 uur, van 14:00 tot 14:45 uur en tenslotte van 15:00 tot 15:45 uur. Entreebewijs: Als je het kan missen, zijn wij heel blij met een ‘lang houdbaar voedselproduct’ voor de kast in de weggeefwinkel*. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 12:00 en 12:45 bij De Weide Wereld op de Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Utrecht.

*De weggeefwinkel is iedere vrijdagmiddag open vanaf 13:00 uur, iedereen is welkom om langs te komen.

www.bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide/

Locatie: Brede School Vleuterweide (Teunisbloemlaan  50, Vleuten)

 

 

Naar de agenda