06 mei

Urban Mix

leeftijd: Kinderen | Jongeren

Urban Mix keert terug in Vleuterweide! De samenwerkende partners in Brede School Vleuterweide werken onder de naam ‘Urban Mix crew’ doorlopend aan een bruisende Brede School.

Op donderdag 6 mei vindt van 12:30 tot 16:00 uur een nieuwe editie plaats van Urban Mix, speciaal voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar.  Voor maar 1 euro kan je meedoen aan allerlei sporten, spelactiviteiten en workshops in de buitenlucht.

Na succesvolle edities van de Urban Mix in 2020, slaan de wijkpartners in Vleuterweide opnieuw de handen ineen voor een programma vol sport en cultuur. Buiten op de velden zijn kinderen en jongeren welkom om mee te doen met skateboarden, een speurtocht en een potje slagbal. Er zijn verschillende sportactiviteiten als tennis bij Streetsports Plus en workshops kickboksen en worstelen. Zelf muziek maken kan bij onze KLUB19 DJ-workshop en rapworkshop. Even op adem komen kan bij de creatieve workshop fotolijstjes maken. Kortom voor iedereen wat wils.

Het programma is verdeeld over drie blokken van 13:00 tot 13:45 uur, van 14:00 tot 14:45 uur en tenslotte van 15:00 tot 15:45 uur.

Aanmelden kost 1,- euro en inschrijven kan op de dag zelf tussen 12:30 tot 12:50 bij de Weide wereld op de Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Utrecht.

Meer informatie en het volledige programma staat op de site van de Brede school Vleuterweide: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide

Deze activiteiten worden georganiseerd door Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, Sport Utrecht, Stichting JoU, SUB, Cultuur19, KLUB19 en DURF.

foto Herman Kemperman

Naar de agenda