23 februari

Urban Mix Voorjaarsvakantie: theaterworkshop

leeftijd: Kinderen

Deze voorjaarsvakantie vindt een nieuwe Urban Mix plaats in Brede School Vleuterweide. Maak je op voor een leuk programma vol online en buitenactiviteiten op het gebied van cultuur en sport.

De activiteiten zijn geschikt voor verschillende leeftijden tussen 8 en 24 jaar en variëren van sport, dans, theater en een speurtocht: een echte mix dus! Cultuur19 en Theaterschool Utrecht slaan de handen ineen en organiseren een online theaterles.

Online theaterworkshop door Theaterschool Utrecht

In deze workshop ga je aan het werk met Evelien Kanters, een van de theaterdocenten van Theaterschool Utrecht. Meestal verzorgt ze theaterles voor kinderen en jongeren in de CultuurCampus van Cultuur19, maar op 23 februari om 16:00 gaat ze online met jullie aan de slag. Kom spelen!

Theaterschool Utrecht geeft iedereen de kans om theater te maken in een professionele omgeving en is er voor, van en met de stad. Theaterschool Utrecht verleidt jong en oud om zichzelf te ontdekken en zich te ontwikkelen door bezig te zijn met theater. Voor de een is dat ontdekken hoe je plezier kan halen uit theater en voor de ander is dat het ontwikkelen van talent. Daarom bieden we een prikkelend aanbod met vele trajecten en brede leerlijnen. Voor een breed scala aan theaterlessen ben je bij Theaterschool Utrecht aan het juiste adres!

Leeftijd: 10 t/m 14 jaar
Locatie: Online via Zoom
Dag: Dinsdag
Start: 23 februari 2021
Eind: 23 februari 2021
Tijden: 16:00 – 17:00
Kosten:  Gratis
Opgeven via:  De theaterschool Utrecht website: https://theaterschoolutrecht.nl/cursussen/cl583-online-workshop-kennismaken-met-theater/

Kijk voor het volledige programma van de Urban Mix op https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide/activiteiten/

Urban Mix wordt verzorgd door alle samenwerkende partijen in Brede School Vleuterweide: Stichting Union Breed (SUB), DOCK Utrecht, Sport Utrecht, Stichting JoU, Cultuur19, KLUB19, Brede School Vleuterweide, Maximus Brouwerij en Parkrestaurant Anafora.

Naar de agenda