28 februari

Source on Ice

leeftijd: Jongeren | Volwassenen

Source on Ice

Eerste editie Source on Ice met oa Sascha Funke, 28 februari in de Paperdome Utrecht

Begint het nu al?? Jawohl! 28 februari beëindigt Source eigenhandig de winter. De Paperdome vormt die dag het Thialf voor de technofanaat. Source on Ice, Utrechts intiemste winterfest! Van 13.00 tot 23.00 brengt Source het Paperdome terrein terug tot de essentie: een plek waar het weergaloos los mag gaan.

De ingrediënten voor dit spektakel: een weergaloze technotempel, een line-up waar de kuiten spontaan van ontploffen, genoeg licht en geluid om de zintuigen te oversturen, een schaatsbaan om warm te draaien, koek en zopie om aan te sterken en dat alles voor een prijs waar zelfs de oorwarmers niet voor gekocht kunnen worden.

De line-up is een estafetteploeg van ervaren, enthousiaste en doorgewinterde techno-atleten die ons de hele dag laten tintelen en suizen, warmdraaien en sprinten, klappertanden en juichen. Uw ploeg voor de dag:

Sascha Funke! Bpitch Control stuurt vanuit Berlijn één van de meest gelouterde technohelden van Duitsland naar Utrecht voor een weergaloze set techno van het hoogste internationale niveau.
Shinedoe! Hollands’ meest vernieuwende speler op het internationale toneel hebben we deze zaterdag in het hartje van het land voor een warme technoset waarin de zomer voor even wordt binnengehaald.
Olene Kadar! Het best bewaarde geheim van Nederland laat horen waarom we extreem blij mogen zijn met spoorlijnen, autowegen en internet naar het hoge noorden. Verwacht een verrassende liveset om van te smullen.
Wijnand & Dimzen! Op Source Festival hebben zij als afsluiter de magie gebracht in de Paperdome, dus ga uit van een ultieme sfeer die nog verder wordt aangewakkerd tijdens hun optreden.
Elderveld House! Muziekpuristen en -fanaten Jorn Liefdeshuis en Bert de Rooij brengen al hun muzikale energie en liefde samen in een warme, melodieuze krachtmeting waar deephouse en techno het publiek in een lange extase achterlaat.
Specker! Al is de hele wereld bevroren, de mannen heren roeien je vakkundig kriskras de Paperdome door.

Een kaartje gaat voor deze dag voor slechts €12,- de deur uit. De Paperdome biedt ruimte aan een zeer beperkt aantal mensen, dus wees er snel bij! De kaartverkoop is gestart via www.beatfreax.com/ticketshop en www.sourcefestival.nl en de hard tickets zijn te koop bij de Revenge in Utrecht en Outland in Amsterdam.

Als klap op de vuurpijl: de zaterdagnacht gaan we door, ergens in de Utrechtse binnenstad. Dat betekent feesten van 13.00 tot 23.00 met een tweede helft tot 07.00. Meer nieuws volgt!

Naar de agenda