27 oktober

Podium Takeover: workshops

leeftijd: Jongeren

Join the Takeover! KLUB19 zoekt creatieve jongeren voor een splinternieuw evenement: Podium Takeover (22 jan in Podium Hoge Woerd).

In verband met de nieuwe maatregelen is het niet langer mogelijk om workshops te organiseren tussen 19.00 en 21.00u. We zoeken naar een oplossing. Alle deelnemers horen zo snel mogelijk van ons. Heb je een vraag? DM naar @klub19 of mail naar Laura (l.machielse@cultuur19.nl).

Op zaterdag 22 januari organiseert KLUB19 Podium Takeover in Podium Hoge Woerd. Tijdens Podium Takeover zullen zoveel mogelijk jonge makers (12-19 jaar) op het podium te zien zijn in één fantastische voorstelling. Ook in de organisatie en achter de schermen bij de techniek staan jongeren aan het stuur.

Wat maak jij? Wat heb jij de wereld te vertellen met jouw kunst? Laat het zien, horen, voelen en join the takeover!

Meld je zo snel mogelijk aan voor één van de vier de workshops (dans, spoken word, graffiti of podiumtechniek) of join de open inschrijving! Lees verder….

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

foto Lotte Rosier

Naar de agenda