20 november

Podium Takeover selectiedag

leeftijd: Jongeren

foto Lotte Rosier

Wil jij in 2022 optreden in Podium Hoge Woerd? Kom dan naar de Podium Takeover Selectiedag op zaterdag 20 nov in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten).

Vanaf 13.30 uur zijn alle jongeren die kunst maken welkom om langs te komen met hun act of kunstwerk. Te denken valt aan beats maken, cabaret of fotografie. Ook als ze nog geen complete act hebben, maar wel een idee zijn ze van harte welkom om mee te doen. Er zijn professionele kunstenaars aanwezig om coaching te geven. Ook wordt gekeken of en hoe de act past binnen de Podium Takeover. In aanloop naar de Podium Takeover krijgen zij coaching om zichzelf verder te ontwikkelen. Jongeren die niet doorgaan naar de voorstelling in januari krijgen een vervolgadvies op maat en een uitnodiging om aan te sluiten bij de KLUB19 crew. Om 17.00 uur is de gezamenlijke afsluiting. Deelname is gratis.

Update: de selectiedag gaat door met coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar.

KLUB19 Crew

Ook in de organisatie is nog plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een hechte groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, promotie, als stagemanager of bij de techniek.

Meer informatie

Vragen stellen of aanmelden voor de crew kan via DM op instagram naar @KLUB19 of boris@klub19.nl.

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

 

Naar de agenda