13 september

o.a. Lisa, Amy en Shelley

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Lisa, Amy en Shelley

Lisa, Amy en Shelley op het Leidsche Rijn Festival!

Het Leidsche Rijn Festival, hèt culturele presentatiefestival van de wijk viert zijn tiende verjaardag met een spetterend programma voor jong en oud van 13.00 tot 19.00u op het terrein bij de Paper Dome. Met als vanouds muziek-, dans- en theateroptredens van lokaal talent en natuurlijk weer een bomvol kinderprogramma! Met een optreden van Lisa, Amy en Shelley, winnaars van het Junior Songfestival 2007!

Leidsche Rijn Festival 2009

Hoofdprogramma met o.a. Lisa, Amy en Shelley

Deze drie hippe meiden wonnen in 2007 het Junior Songfestival met het zelfgeschreven nummer ‘Adem in, adem uit’. Daarop vertegenwoordigden zij Nederland bij het Eurovision Junior Songfestival in Ahoy en behaalden zij de finale. Sindsdien is het snel gegaan met drie zussen uit Fijnaart. Samen met de bekende producer en componist Tjeerd Oosterhuis maakten ze de titelsong van de film ‘Kikkerdril’ en behaalden ze hit na hit in de Kindertop 20. Hun a capella clipjes op YouTube werden binnen de kortste keren duizenden keren bekeken en de voorbereidingen voor een tweede album zijn inmiddels in volle gang. Zing en dans mee met ‘Coole kikker’, ‘100%’, ‘Strand’ en natuurlijk ‘’t Is Zomer’!

Kinderplein

Naast genieten van optredens van te gekke artiesten kun je je tijdens het Leidsche Rijn Festival helemaal uitleven op het Kinderplein. Hier bouwen we samen een levensgrote raket en vind je de Open Piste van Circus DIEDOM. Samen met docenten van Circus DIEDOM zet je je eerste stappen op een loopbal of balanceer je op een eenwieler. Komt dat zien! Komt dat zien!

Lokaal talent presenteert zich!

Ook dit jaar zullen weer vele creatievelingen uit Leidsche Rijn van zich laten horen tijdens het Leidsche Rijn Festival. Op het Locals Only podium zijn weer talloze optredens te zien van lokale dansgroepen en bands.

Workshops en presentaties

Het Leidsche Rijn Festival is een proeverij die iedereen uitnodigt om mee te doen! Waag een salsa- of tangodansje in de Paper Dome of doe mee aan de workshop percussie voor kids! Ervaring niet nodig!

Informatieterras

Schuif aan bij een van de vele tafeltjes van het informatieterras en laat je lekker bijpraten over de activiteiten van een van de vele culturele organisaties die Leidsche Rijn rijk is. Suiker in de koffie?

Houd deze website regelmatig in de gaten voor programmaupdates!

Pssst!!

Het Leidsche Rijn Festival kan jouw hulp nog wel gebruiken! Want om het festival ook dit jaar weer tot een succes te maken hebben we aardig wat handjes nodig. Wil jij:

  • barren
  • techniek doen
  • op- en afbouwen
  • artiesten begeleiden
  • parkeerwacht zijn
  • kinderactiviteiten begeleiden
  • catering doen?

Stuur dan een mail naar info@cultuur19.nl met je contactgegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij beloven je een dag om nooit te vergeten, gezellige collega’s, een lekker hapje en drankje en natuurlijk het officiële festivalshirt!

Leidsche Rijn Festival 2007

Naar de agenda