05 december

Monologenbundel Zingende Beelden

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Monologenbundel preview

Zingende Beelden”: zes indianenverhalen

Op zondag 21 augustus organiseerden Cultuur19 ‘Zingende Beelden:
zes indianenverhalen’, een theatrale wandeling langs de imposante beelden in het Máximapark in Leidsche Rijn.Voor deze editie van Zingende Beelden schreven zes bekende Utrechtse (theater-)schrijvers voor elk beeld een monoloog geïnspireerd op eeuwenoude indianentradities. De schrijvers adopteerden een verhaal uit deze mondelinge overleveringstraditie en gaven hier een eigen draai aan, passend bij de nieuwe wijk, het park en de beelden.

Wij zouden deze monologen graag een blijvend onderdeel willen maken van de nog jonge geschiedenis van Leidsche Rijn door ze samen te brengen in een bijzondere bundel. Een mooi vormgegeven en rijk geïllustreerd boekwerkje, dat voor de één een aandenken is aan de voorstellingen, voor de ander unieke uitgave met werk van bekende theaterschrijvers en voor een derde een tastbare souvenir uit Leidsche Rijn.

5 december moeten alle donaties binnen zijn. Als dit niet zo is kunnen we niet aan de slag met het maken van deze bijzondere bundel. Help mee en doneer via VoordeKunst.nl. Bij een donatie vanaf 15 euro ontvangt je één of meerdere bundels. Meer informatie over de bundel is te vinden op de website van Zingende Beelden

Naar de agenda