23 december

Mary Poppins en dansworkshop

leeftijd: Kinderen

Mary Poppins

Jouw Kerstvakantie vol film en de leukste activiteiten!
21, 22 en 23 december

Lekker lui film kijken? Ja natuurlijk! Maar wil je zelf ook actief bezig zijn, dan kan dat deze vakantie ook. Of je nu houdt van actief basketballen, bouwen met hout of lekker dansen, deze Kerstvakantie zul je je niet vervelen!

Workshop: Swingen op SuperCalifragilisticExpialidocious! (6+)

Een danseres van The Summerclub leert je een musicaldans uit Mary Poppins. In de film dansen ze de pannen van het dak met deze zwierige dans. Eerst gaan we de dans bekijken en daarna zelf doen; dat wordt swingen!

Bij The SummerClub draait alles om dans: HipHop, ShowDance, StreetDance en BreakDance.
www.thesummerclub.nl

Film: Mary Poppins (alle leeftijden)

Wie kent hem niet: dé Disneyklassieker uit 1964. Mary Poppins is zonder twijfel de meest bijzondere kinderjuf ter wereld. Met een reistas vol wonderbaarlijke avonturen neemt ze de kinderen Jane en Michael mee in een vrolijke toverwereld. Mary Poppins, met Julie Andrews in de hoofdrol, is een muzikaal en tijdloos juweeltje uit de filmgeschiedenis waarin acteurs en tekenfilmfiguren samen spelen. Bekroond met maar liefst vijf Oscars!

De Knapsters!

Knapbeurten: 14.30 – 15.30 uur, foyer van Brede School Het Zand
Wil je er mooi uitzien voor je naar de film gaat? Laat je dan opknappen door de knapsters. Glitter, glamour of gewoon gaaf haar? De knapsters zorgen ervoor dat jij geknipt bent voor de rode loper!

Naar de agenda