26 augustus

Leidsche Rijn Festival

leeftijd: Kinderen | Volwassenen

Eerste programmaonderdelen bekend!

Op zondag 26 augustus 2012 organiseert Cultuur19 weer het Leidsche Rijn Festival in het Máximapark. We nodigen je van harte uit te komen rondwandelen over het festival en je te verbazen over al het moois te midden van het groen. Muziekoptredens, theatervoorstellingen, workshops, gekkigheid op wielen, kortom een nieuwe wereld, waar niets is wat het lijkt!

Het programma maken we bekend via de festivalwebsite. Daar vind je tevens alle informatie over bereikbaarheid, kaartverkoop en vind je de foto's van vorige edities.

www.leidscherijnfestival.nl

Foto's van 2011

Meehelpen? Het Leidsche Rijn Festival is op zoek naar enthousiaste wijkbewoners, die een dagje achter de schermen willen helpen bij het Leidsche Rijn Festival. Het gaat om hulp bij op-/afbouw, kassa, parkeerbeheer, artiestenbegeleiding, kinderactiviteiten, bardiensten, catering en publiciteit/informatie.

Je krijgt van ons een gezellige dag, een lekker hapje en drankje, het unieke festivalshirt en veel leuke collega's terug!

Geef je op bij Ineke Teunissen van Manen (vrijwilligerscoördinator): i.teunissen@cultuur19.nl of bel voor meer informatie 030 6703122.

Naar de agenda