14 september

Leidsche Rijn Experience

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Het actiefste sportevenement Sport Experience en het gezelligste cultuurfestival van Utrecht het Leidsche Rijn Festival slaan op zondag 14 september de handen ineen voor een groots sport- en cultuurspektakel: Leidsche Rijn Experience! Van 13.00 tot 19.00 uur kun je genieten van talloze optredens en demonstraties en actief meedoen met workshops op het gebied van cultuur en sport.

Cultuur

Het terrein bij de Paper Dome zal voor de negende editie van het Leidsche Rijn Festival vooral het culturele presentatiepodium zijn van tientallen culturele organisaties, die er in de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern te vinden zijn. Van muziek tot dans, literatuur tot beeldende kunst. Er is ook een speciaal programma voor de kids!

Sport

De Sport Experience Utrecht is een serie sportieve evenementen die deze dag in het Prinses Amaliapark neerstrijkt. Het wordt een dag bomvol sport, bewegen, spanning en gezelligheid. Er is van alles te doen, zo kan je klimmen op een opblaasbare rotswand, worstelen of een balletje trappen. Als klap op de vuurpijl zijn er ook echte topsporters aanwezig!

Naar de agenda