03 juli

KLUB19 feest

leeftijd: Jongeren

De zomervakantie komt eraan en dat mag gevierd worden. Daarom geeft KLUB19 vrijdag 3 juli het startschot voor een knallende zomer. Met aanstekelijke beats, flitsende visuals en trillende stembanden opent poppodium Azotod zijn deuren voor het laatste KLUB19 feest van dit seizoen.

Zowel op als naast het podium zijn DJ’s, bands en illustratoren te bewonderen om het ultieme dansfeest voor jongeren te creëren. Zo draait lokaal Dj talent met o.a. Robin Nap je warm met de juiste beats om helemaal uit je dak te gaan.
Ondertussen wordt het café op stelten gezet door de crew van de Vocal Arts Academy. Met een toffe line up laat het laatste talent haar mooie klanken horen en wordt de juiste toon gezet voor een mooie avond.

Het oog wil ook wat, daar is KLUB19 zich maar al te goed van bewust. Daarom prikkelt VJ Menah je netvlies gedurende de avond met vette live Visuals en laat visueel collectief WERC, bekend van een sneak preview zien van hun nieuwste videomappingsobject.

KLUB19 is dé jongerencommunity voor liefbhebbers van theater, film, muziek, dans, nieuwe media, games en meer! Op facebook.com/KLUB19 vind je nieuws, aankondigingen, winacties van activiteiten in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern.

 

Naar de agenda