30 september

Kinderboekenweek 2020

leeftijd: Kinderen

Dit jaar vindt er geen grote gemeenschappelijke kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand plaats, maar gedurende de tien dagen van de landelijke Kinderboekenweek een naschools programma in de wijk vol activiteiten in het kader van het thema: ‘EN TOEN?’

Saartje, DOCK, Cultuur19 en Brede School Het Zand hebben hiertoe de handen ineen geslagen en bieden de kinderen in de wijk een afwisselend programma aan van woensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober 2020.
Het programma vindt plaats op Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht) en op de woensdagen, zaterdagen en zondagen op Bouwspeeltuin Voorn (Akkrumerraklaan 31, 3544 TS Utrecht).

Poëzieworkshop door Marije Uijtdehaage/Cultuur19

Donderdag 8 oktober
Brede School Het Zand
14.30-16.00 uur

doorlopende workshop
Soms hoor je een mooi woord. Soms zit er een mooie zin in je hoofd die daar niet meer uitgaat. Soms voel je iets of vind je iets, maar weet je niet hoe je dat op moet schrijven. Vandaag vinden wij uit hoe dat moet. Wij schrijven over al het moois in je eigen hoofd een kort gedicht. Het gedicht schrijven we op een bord of kopje. Dit doen we met porseleinstiften, zodat dat wat jij hebt bedacht er nooit meer afgaat.

Kijk voor het gehele programma op de site van Brede School Het Zand.

Naar de agenda