06 oktober

Kinderboekenmarkt

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Boekenmarkt

Op 6 oktober is er kinderboekenmarkt in Brede School Het Zand

Programma

Tijdens deze middag zijn er diverse spannende en coole workshops te doen. Zo kun je heldenmaskers, heldenportreten of heldeneten maken en luisteren naar mooie en stoere heldenverhalen. Ook kun je met elkaar op de foto als echte helden!

Maar er is meer want voor de alle dansliefhebbers geeft Getmotivated om 15.00 een hiphop/breakdanceworkshop waarin deelnemers zich een held op het podium kunnen wanen. Naast alle leuke workshops kun je genieten van de spetterende voorstelling Turbosprookjes deze draait om 15.00 en 15.45 uur! Of neem een kijkje op de tweedehands boekenmarkt en in de kinderboekenwinkel.

De prijzen voor de activiteiten variëren van 0,50 cent tot 1 euro. Er kan overal met strips van 0,50 cent betaald worden (behalve in de kinderboekenwinkel hier kan betaald worden met contanten). Strippenkaarten zijn te koop in eenheden van 1,2 en 4 euro.

Boeken gezocht!

Vast onderdeel is de tweedehands boekenmarkt. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor onze klassenbibliotheken aangeschaft. U kunt nog ‘oude’ boeken inleveren, die niet meer worden gelezen, maar nog wel de moeite waard zijn.
Neem hiervoor contact op met Hester Bruinsma, h.bruinsma@cultuur19.nl of bel 030 6703122.

Bekijk de foto’s

Naar de agenda