22 oktober

Ik lees een tafel – Koeterwaals

leeftijd: Kinderen

Iedere kindervakantie de leukste theatervoorstellingen bij jou om de hoek! In de herfstvakantie organiseert Cultuur19 weer de KinderTheaterWeek, met drie prikkelende voorstellingen voor kinderen van alle leeftijden.

 

Abel is jarig en krijgt allerlei kado’s, de één nog mooier dan de andere. Super-vet-mega-interessant roept hij uit bij elk cadeau. Maar dan krijgt hij iets en blijft het stil… Dit is.. Dit is?
Abel weet niet zo goed wat hij moet zeggen. Hij wil wel iets zeggen, maar hij vindt de woorden er niet voor. Dus Abel gaat op zoek, naar woorden, naar zinnen.

Ik lees een tafel” is een theatrale zoektocht naar letters, nieuwe betekenissen, moeilijke woorden, rare zinnen en synoniemen. De kinderen worden aan het denken gezet: hoe zou het zijn als een boek een tafel heet? Een voorstelling over taal die aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen. Tijdens de voorstelling komen we in de kleinste bibliotheek van de wereld, waar ezelsoren verplicht zijn en de meest bijzondere boeken zijn te vinden!

Een humoristische, beeldende voorstelling over een hele bijzondere zoektocht in je fantasie.

Deze voorstelling duurt circa 45 minuten, bekijk hieronder alvast een voorproefje!

 

Naar de agenda