15 oktober

Hippe Gasten (8+)

leeftijd: Kinderen

Hippe Gasten

Popconcert – Hippe Gasten

Ben jij wel eens naar een echt popconcert geweest? Op 15 oktober maak je het zelf mee, want dan geven Hippe Gasten een spetterend popconcert speciaal en alleen voor kinderen. Je krijgt een polsbandje, ticket en de ervaring van een waar popconcert.

De band bestaat uit 5 muzikanten die liedjes schrijft speciaal voor kinderen, rock- en popliedjes wel te verstaan! Beukende drums, solererende gitaren en een scheurende Hammond worden niet geschuwd!
Basis van de liedjes zijn de twee theatershows waarmee Hippe Gasten door het land heeft gereisd. Van Frits Philips Muziekcentrum tot Waterpop Festival in Wateringen hebben ze toeschouwers vermaakt met een goed geoliede interactieve show.

Na het concert is er het Frisfeest tot 22.00 uur.

Win een gesigneerde cd van Hippe Gasten!

Hippe Gasten zingen over één beroep waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord had. Welk beroep is dit en wat doet zo iemand precies?

Stuur je antwoord voor 7 oktober 2010 naar info@cultuur19.nl en win een gesigneerde cd van Hippe Gasten en een Meet & Greet backstage! Vind het antwoord op www.hippegasten.nl of in de teksten van hun liedjes.

HINT: Nietsnut

Het popconcert is in combinatie met het Frisfeest en is voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.

Naar de agenda