25 maart

De Avonturen van Buck en Tommy

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

buck en tommy

Weer een nieuw avontuur op groot scherm!

Let op: gewijzigd programma!

“De Avonturen van Buck & Tommy in Suriname” is een serie over 2 broertjes van 4 en 6 jaar, die een tijdje met hun ouders in Suriname wonen. ‘

We volgen Buck & Tommy tijdens hun trips diep in de jungle en hun boottochten over rivieren en dwars door het moeras. Samen met Surinaamse gidsen gaan ze op zoek naar bijzondere dieren, zoals reuzenschildpadden, brulapen, gifkikkers en kaaimannen, waar ze zelfs mee mogen spelen!

Buck & Tommy bezoeken ook verafgelegen dorpjes, waar iedereen nog in hutjes woont en waar ze vriendjes worden met Indianenkinderen. Maar we zien ze ook in de hoofdstad Paramaribo. Ze moeten iedere dag naar school, in schooluniform. Gelukkig zijn ze iedere middag vrij, want er is in Suriname altijd wat te beleven!

Over LAFF

Een speciale editie van Bioscoop Het Zand in samenwerking met het LAFF. Het Latin American Film Festival (LAFF) is in 2005 opgericht door Judith van den Burg en Jessica de Jaeger. In de afgelopen jaren is het LAFF uitgegroeid van een klein overzichtsfestival tot een succesvol middelgroot festival en kennisnetwerk op het gebied van Latijns-Amerikaanse film en cultuur. De hoofddoelstellingen van stichting LAFF zijn het aanbieden van Latijns-Amerikaanse films aan het Nederlandse publiek en een podium bieden aan de Latijns-Amerikaanse film in Nederland. Het LAFF wil het Nederlandse publiek kennis laten maken met Latijns-Amerikaanse cinema, Latijns-Amerikaanse filmmakers de kans bieden hun films in Nederland te vertonen en het stimuleren van de aankoop daarvan en de filmproductie in Latijns-Amerika ondersteunen.
Meer informatie: www.laff.nl

Let op: Zomertijd!

Naar de agenda