22 mei

Dag van Natuur en Cultuur

leeftijd: Alle leeftijden

Afbeelding: Brede School Het Zand

Op de jaarlijkse dag van Natuur & Cultuur op woensdag 22 mei wordt de omgeving van Brede School Het Zand omgetoverd tot een bijzondere Bouwplaats. De Bouwplaats biedt een feestelijk programma met bouwactiviteiten en optredens rondom het thema (ver)bouwen.

Op het programma staan uiteenlopende activiteiten zoals timmeren bij de Bouwloods en een groot dorp van karton bouwen.

Bij het kopieerhuisje van kunstenaar Esther Hoogendijk kunnen kinderen experimenteren met kopieerapparaten, knopjes en stapels papier en hun eigen fantasiewerelden bouwen. De architect van Brede School Het Zand is aanwezig en zal vragen van kinderen beantwoorden.

Buiten op het podium vindt een optreden plaats van het koorkest van Brede School Het Zand onder leiding van Jeroen Schipper.

Kijk voor het hele programma op www.bredeschoolhetzand.nl.

Het programma duurt van 12.30 tot 15.00 en is gratis toegankelijk. Eten en drinken is tegen betaling verkrijgbaar. Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht.

De Dag van Natuur & Cultuur wordt georganiseerd door de partners van Brede School Het Zand: Cultuur19, DOCK, Saartje Kinderopvang, Montessorischool Arcade, OBS Het Zand en Spelenderwijs Utrecht. Met medewerking van Steede Hoge Woerd, Schaapskooi Park Groot Zandveld, Kinderparadijs Jansen & Jansen, de Bouwloods, architectenbureau VenhoevenCS. Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht.

 

Naar de agenda