24 juni

Dag van Natuur en Cultuur

leeftijd: Kinderen | Volwassenen

Forum 't Zand

Op 24 juni vieren de partners van Brede School ’t Zand hun jaarlijkse Dag van Natuur en Cultuur, een dag van 12.30 tot 15.00 uur vol leuke en leerzame activiteiten rondom natuur en cultuur.

Al vier weken zijn kinderen uit de wijk en kinderen van groepen 5 en 6 van Montessorischool Arcade en Openbare Basisschool ’t Zand aan het werk met bijenkunstenares Lisette Verkerk. Op de dag van Natuur en Cultuur is het resultaat te bewonderen in de kas en kan je smullen van zelfgemaakte honinghapjes.
Tijdens deze speciale dag wordt ook de Versteende Tuin van Amalia Pica geopend.
Voor alle bezoekers van de Dag van Natuur en Cultuur is er een boekje met kleurplaten en verhalen over het ontstaan van de Versteende tuin en Amalia Pica is er zelf ook. Wie van film of theater houdt kan genieten van de voorstelling ´Koele Kikkers´ van Etienne Borgers of van de film ´Bee Movie´ in de theaterzaal.

Georganiseerd door de partners in het gebouw (NMC, Cultuur19, Saartje Kinderopvang, Saartje Buitenschoolse Opvang, Doenja Dienstverlening, Montessorischool Arcade, OBS ’t Zand) voor de bewoners van de wijk.

Naar de agenda