25 juni

CampusFestival


 

Download het blokkenschema

 

Splinternieuw festival voor beginnende makers en professionals

In de CultuurCampus in Vleuten werken iedere week honderden beginnende makers aan hun talent op het gebied van muziek, dans, theater of beeldende kunst. Cultuur19 brengt hen samen met professionals en creëert een podium voor bijzondere, nieuwe co-producties. Op zondag 25 juni zetten we de deuren van de CultuurCampus wagenwijd open en stromen de creatieven het plein op. Welkom bij de eerste editie van het CampusFestival!

 

met o.a.

 

THEATER CHALLENGE
Utrechts Centrum voor de Kunsten

In 30 minuten een theatervoorstelling maken? Eva Beijneveld van de UCK Jeugdtheaterschool gaat de Uitdaging met je aan. Even repeteren in het dramalokaal en dan, hoppa het podium op! Iedereen mag meedoen en aanmelden is niet nodig.

 

UCK POPBAND
Utrechts Centrum voor de Kunsten

Optreden van de muzikanten van de cursus Join The Band van afgelopen seizoen.

 

FIRST STEPS
Leerlingen bandcoaching (Leidsche Rijn College)

First Steps is een beginnende band van 13/14 jarigen die covers spelen en soms eigen nummers. Ze zijn begonnen als schoolband en probere en hebben al enkele optredens gehad op het LRC. Je kunt ze volgen op instagram @firtstepsmusic_!

 

SCHRIJFWORKSHOP EN VERTELLER
Bibliotheek Vleuterweide

Inge van de Krabben, auteur van ‘Tot waar we kijken kunnen’, helpt je aan de hand van leuke schrijfoefeningen jouw literaire talent te ontdekken (8+). En kinderen vanaf 6 jaar kunnen luisteren naar de sprookjes van Peter van Rossum.

 

ZFUNC
Zuilens Fanfare Orkest

Deze feestband van blazers & percussie is er voor iedereen die het leuk vindt om op een losse manier samen muziek te maken. Repeteren is in het Vorstelijk Complex, maar vandaag geven ze een wervelend optreden weg bij de CultuurCampus.

 

DAVID BOWIE PROJECTKOOR
Vocal Arts Academy

De Vocal Arts Academy start vanaf het nieuwe schooljaar met een David Bowie projectkoor en geeft tijdens het CampusFestival een voorproefje. Verwacht je favoriete liedjes van de artiest en de impact van een meerstemmig koor.
De Talentenklas van de VAA geeft pop-op concertjes.

 

GET INTO THE GROOVE
X-Groove band

Zes leerlingen van zangdocente Pascale Kemper hebben elk een nummer gekozen. De gekozen nummers worden door de X-Groove Band begeleid.

 

MOBIELE MAAKPLAATS: TAPE-IT!
Cultuur19 i.s.m. Arianne van Boxmeer en Hester Bruinsma

De Maakplaats, is een creatief lab ontwikkeld door Cultuur19. Samen met een kunstenaar ga je aan de slag met prikkelend materiaal. Wat je maakt is helemaal aan jou! Volg lijnen van tape naar de kar en je vindt de Maakplaats.

 

SPANNEND CONCERT
Harmonie Orkest Vleuten C-Orkest

Het C-orkest van Harmonie Orkest Vleuten brengt een spannend actievol programma ten gehore van films als de Mision Impossible, James Bond en andere spannende muziek.

 

DUET UIT ZINGENDE BEELDEN
Thami Joe Fischer en Anastasia Kostner (choreografie Minke Elisa Brands)

Een liefdesduet van twee dansers uit de voorstelling Zingende Beelden: Hoe Het Sprookje Begon. Ze houden zielsveel van elkaar maar kunnen geen kind krijgen daarom gaan ze uiteindelijk toch ieder hun eigen weg. Dit duet werd oorspronkelijk gedanst in en onder een grote boom in het park.
 

DOCENTEN-/JONGTALENTENCONCERT EN ZINGENDE TOREN
Utrechts Centrum voor de Kunsten

Musici van het UCK treden samen op met de Zingende Toren en enkele talentvolle cursisten in een bijzonder concert. Klassieke muziek uit alle stijlen en landen komt aan bod in een gevarieerd programma van Händel tot Castillo.

 

ETEN EN DRINKEN

Naar de agenda