Peaks & Beats

Maak zelf beats en verwerk ze in je dj set

Op woensdag 23 februari start Peaks & Beats, het nieuwe dj/producer-traject van Azotod en KLUB19 in muziekpodium Azotod. In vier sessies krijgen de deelnemende jongeren coaching van een ervaren dj of producer in het produceren van beats én leren ze die in een knallende dj set te gebruiken. Peaks & Beats is geschikt voor alle jongeren met interesse in muziekproductie en draaien.

De laatste sessie gaat door op donderdag 14 april!
Schrijf je nu in via de website van Azotod.

  • Altijd al toffe tracks of harde beats willen produceren en draaien, maar je hebt geen idee hoe?
  • Ben je al begonnen, maar kom je er gewoon niet uit?
  • Ben je al wat langer bezig en heb je het gevoel dat je blijft hangen op een bepaald niveau?

Voor al deze (of soortgelijke) situaties kun je er terecht. Elke week komt een ervaren dj of producer een masterclass geven in muziekpodium Azotod. Hun tips, tricks en ervaringen zorgen voor een snelle workflow en meer inspiratie. De data van de masterclasses zijn 23 februari, 9, 23 maart en 14 april. Het duurt van 18:00 tot 21:00 uur. Er is ook gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Peaks & Beats

Workshop #4 Marvin & Sion

In de laatste sessie komen Marvin en Sion, zij zijn twee dj’s die inmiddels al 8 jaar bezig zijn met het draaien en produceren van muziek. Ze draaien op verschillende plekken in het land en komen nu een masterclass geven in het draaien van verschillende soorten house muziek.