12 mei

Zingende Beelden 2019

leeftijd: Alle leeftijden | Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Op zondag 12 mei organiseert Cultuur19 Zingende Beelden, een unieke locatietheatervoorstelling in het Máximapark, die het publiek al wandelend beleeft.

Zeven dansgezelschappen, van beginnend tot professioneel, treden op bij de imposante kunstwerken in het park. Met dit evenement brengt Cultuur19 de beelden in het Máximapark op een bijzondere manier onder de aandacht bij een breed publiek.
 
Met SHIFFT/Jasper van Luijk, Sherise Strang, Fabuloka, IRC – Illusionary Rockaz Company – en MAN II CO. Co-producties van De Dansers met jongeren van Ithaka ISK (Internationale Schakelklas) o.l.v. Sanne Verkaaik en Christoph Eberl en DC 1 II High, Thami Joe Fischer en Anneroos Van Der Kraan i.s.m. Anastasia Kostner Dance Performances en Dans Atelier 42.
 
Praktische informatie
De voorstelling duurt +/- 90 min per route en is geschikt voor kinderen. Vanwege de wandeltijd is de adviesleeftijd 8+. Om alle voorstellingen te bekijken, wandel je 2 routes. De verzamelplek is om 11.00, 13.00 en 15.00 uur halverwege de Uilenboslaan nabij Parkrestaurant Anafora (Uilenboslaan 1, Vleuten). De organisatie raadt aan goede schoenen te dragen en met de fiets of OV te komen, vanwege beperkte parkeermogelijkheden. Ook bij slecht weer gaan de voorstellingen door. Het entreegeld bepaalt u zelf, achteraf.
 
Datum: zondag 12 mei 2019
Aanvangstijden: 11.00, 13.00 en 15.00 uur
Locatie: Máximapark (verzamelen halverwege Uilenboslaan)

Entree: bepaal je eigen entreegeld achteraf (PIN en contant mogelijk).

Kijk op www.zingendebeelden.nl voor meer informatie over het programma en de beelden.

Aftermovie Zingende Beelden 2018

 

Naar de agenda