22 juni

Zingende Beelden

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Zingende Beelden vindt dit jaar plaats na de kortste nacht van het jaar: de midzomernacht. Deze Midzomernacht is van oudsher omgeven door mysterie, dromen en rituelen.

Zingende Beelden MidzomerDagdroom is een theatrale wandelroute, die je meeneemt op reis door deze droomwereld, waarin dans en spel hand in hand gaan, elkaar uitdagen en sprankelende inkijkjes geven in een wereld vol kleine dromen en grote wensen.

Artistiek leidster Ragnhild van den Reek en choreografe Kristel van der Heijden hebben zich ondergedompeld in de wereld van goden en mensen van de Midzomernachtdroom en lieten zich inspireren door de beelden in het Máximapark. Aan de voorstelling werken vierentwintig dansers en acteurs in de leeftijd van 10 tot 60 jaar mee.

In de avond wordt aangesloten bij het programma van Leidsche Rijn Connectie, de vereniging van culturele organisaties uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, die zich sterk maken voor een bloeiend cultuurklimaat in de wijken 9 en 10.

Genoten? Enthousiast? Fan geworden? De entreeprijs bepaal je zelf, achteraf!

Een programma van Cultuur19, met dank aan Gemeente Utrecht, Vrede van Utrecht, VSB Fonds en Jos Scholman.

Dit evenement maakt onderdeel uit van Vrede in de buurt.
Overal in Utrecht bruist het tijdens ‘Vrede in de buurt’ in het midzomerweekend. In straten en op pleinen, in parken en op bruggen vinden concerten, festivals, voorstellingen en tentoonstellingen plaats om de Vrede van Utrecht te vieren met alle inwoners van de stad. Van Lunetten tot Overvecht, van Leidsche Rijn tot in de binnenstad.

Naar de agenda