27 oktober

Urban Mix Herfstvakantie

leeftijd: Kinderen

Een nieuwe editie van de Urban Mix in Brede School Vleuterweide!

Op 27 oktober vindt in de Brede School Vleuterweide weer de Urban Mix plaats. Van 12:30 tot 16:00 uur zijn er allerlei activiteiten in Vleuterweide voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 14 jaar.Doe mee met verschillende sporten, spelactiviteiten en workshops. Aanmelden kan op de dag zelf en deelname is gratis.

Cultuur19 is partner van de Brede School en sluit aan bij de Urban Mix met om 12.30 uur de modeshow van fashion atelier Dress & More en om 15:00 – 15:45 uur de dansshow SQUAD! (in samenwerking met Cultuuronderwijs Utrecht).

Over voorstelling en workshop SQUAD!

Met een mix van hedendaagse dansstijlen uit de hiphopcultuur nemen de dansers je op een energieke en meeslepende manier mee in de verschillende aspecten van ‘vriendschap’. Elkaar vertrouwen, lachen om dezelfde grappen, geheimen delen, winnen en verliezen.

De kinderen worden aan het eind van de show uitgenodigd om zelf dansstijlen zoals Hiphop en KRUMP te ervaren èn maken hun eigen hand-shake!

Locatie

De Weide Wereld (Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Utrecht).

Partners

Deze activiteiten worden georganiseerd door De Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, SportUtrecht, Stichting JoU, SUB, Krajicek Foundation, Cultuuronderwijs Utrecht,  Cultuur19, KLUB19 en DURF.

Naar de agenda