21 oktober

Urban Mix herfstvakantie

leeftijd: Alle leeftijden | Kinderen

Urban Mix keert terug in Vleuterweide! Cultuur19 is erbij met een workshop hiphop dans door professioneel danseres Isis Adriaens (15.30-16.15 uur ).

De Urban Mix crew heeft op donderdag 21 oktober van 13:00 tot 16:15 uur weer allerlei activiteiten in Vleuterweide voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar klaar staan. Deze crew bestaat uit verschillende partners uit de wijk, samen organiseren zij tijdens de herfstvakantie een divers activiteitenprogramma bekend als de Urban Mix. Vanaf deze editie is het kosteloos om mee te doen aan allerlei sporten, spelactiviteiten en workshops.

foto Mercedes Montes de Oca

Na succesvolle edities van de Urban Mix in 2020, slaan de wijkpartners in Vleuterweide opnieuw de handen ineen voor een programma vol sport en cultuur. Zowel binnen als buiten zijn kinderen en jongeren welkom om mee te doen met bubbelvoetbal, basketbal, kickboksen en hiphop dans. Ook is het mogelijk om een DJ workshop te volgen. En als je even op adem wil komen kan dit bij de knutselactiviteit en het graffiti spuiten. Kortom voor iedereen wat wils.

Deze activiteiten worden georganiseerd door Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, Sport Utrecht, Stichting JoU, SUB, Cultuur19, KLUB19 en DURF.

Opening Krajicek Playground

Ook is er de opening van de eerste Krajicek Playground in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De wekelijkse activiteiten op dit veld worden vanaf nu versterkt door Scholarshippers uit de wijk. Dit zijn enthousiaste jongeren die een rolmodel voor de jeugd willen zijn. De opening is mee te maken tussen 13:00 tot 13:30 uur.

Het programma is verdeeld over drie blokken van 13:30 tot 14:15 uur, van 14:30 tot 15:15 uur en tenslotte van 15:30 tot 16:15 uur. Doordat de Krajicek Foundation onze partner is geworden, zal de Urban Mix vanaf nu gratis zijn!

Inschrijven

Inschrijven kan op de dag zelf tussen 12:30 tot 13:00 bij de Weide wereld op de Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Utrecht.

Meer informatie en het volledige programma: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide

Naar de agenda