10 november

Theatergroep Monter- Tuigdorp

leeftijd: Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Het mobiele woon/ werkatelier voor kunstenaars staat sinds deze zomer in het Máximapark te Leidsche Rijn. Toneelschrijfster Jannemieke Caspers van de kersverse, Utrechtse, professionele Toneelgroep Monter werkt deze eerste twee weken van november 2012 in de Nomads aan de theatervoorstelling Tuigdorp die in april en juni 2013 in het Máximapark te zien zal zijn. TUIGDORP gaat over hoe om te gaan met 'tuig'. Over het samenleven met mensen die overlast veroorzaken en ieders verwachtingen daarin.

Onderdeel van het maakproces is het verzamelen van verhalen en ervaringen uit de wijk. Daarom organiseert Toneelgroep Monter samen met Cultuur19 een gratis borrel in de Nomads in Residence. Tijdens deze bijeenkomst zal Jannemieke Caspers meer vertellen over het project TUIGDORP. Het is een kennismaking met buurtbewoners en de makers van TUIGDORP; gezellig en vrijblijvend.

Bent u nieuwsgierig naar het project? Heeft u een ervaring die u wilt delen? Vindt u het leuk om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan een theatervoorstelling in uw wijk? Zou u tijdens de voorstellingen ons graag als vrijwilliger en/of ambassadeur willen ondersteunen? Of wilt u gewoon de Nomads in Residence even van binnen zien?

U bent van harte welkom om tussen 16:00 uur en 19:00 uur (even) langs te komen! U kunt zich aanmelden via: toneelgroepmonter@gmail.com

Naar de agenda