22 december

Space Jam en basketbalclinic

leeftijd: Kinderen

SpaceJam

Jouw Kerstvakantie vol film en de leukste activiteiten!
21, 22 en 23 december

Lekker lui film kijken? Ja natuurlijk! Maar wil je zelf ook actief bezig zijn, dan kan dat deze vakantie ook. Of je nu houdt van actief basketballen, bouwen met hout of lekker dansen, deze Kerstvakantie zul je je niet vervelen!

Workshop: Cangeroes FilmFeest Basketbal Clinic (6+)

Basketbalvereniging Cangeroes zal deze bijzondere FilmFeestdag zorgen voor een spetterend basketbalfestijn! Deze club speelt op hoog niveau in de landelijke competitie. De spelers zullen jou laten zien wat ze kunnen, maar daarna mag je zelf aan de slag.
Dus wil jij van landelijk spelende top basketballers leren dribbelen, schieten, passen en 3 tegen 3 spelen, schrijf je dan in voor de ‘Cangeroes FilmFeest Basketbal Clinic’!

Basketbalvereniging Cangeroes is een van de grootste basketbalverenigingen van Utrecht, met 220 actieve leden, verdeeld over 10 seniorenteams en 10 jeugdteams.
www.cangeroes.nl

Film: Space Jam (alle leeftijden)

Basketbalheld Michael Jordan en cartoonheld Bugs Bunny spelen samen met de Looney Tunes in deze komische live- en animatie tegen een team van buitenaardse wezens. Een spannende basketbalwedstrijd zal uitmaken of de Looney Tunes op aarde blijven of een attractie worden op een andere planeet. De ‘Nerdlucks’ hebben een monsterlijk geheim wapen: ze hebben het talent van grote NBA-sterren gestolen en worden hierdoor enorme monsters…

Naar de agenda