13 maart

Schrijfhuis

leeftijd: Volwassenen

Welkom, schuif aan tafel en voel je thuis(komen) in jouw liefde voor schrijven en/of dichten. Van 12 t/m 19 maart 2016 is de eerste editie van het Schrijfhuis: een week vol schrijven & dichten, inspiratie opdoen, (schrijf)blokkades overwinnen en jezelf verrassen onder leiding van verhalenkunstenaar Isabelle Zumbrink.

Tijdens de workshops, lezingen en bijeenkomsten in het Schrijfhuis staat jouw innerlijke schrijver centraal. Je leert niet alleen maar technieken, je leert vooral te schrijven en dichten vanuit jouw kracht, verbeelding en hart. Heerlijk authentiek dus!
Ben je een beginnend schrijver of dichter van 18 jaar en ouder? Wil je meer diepgang, kennis, know-how en inspiratie opdoen? Doe dan mee met één of meerdere workshops van het Schrijfhuis.

Het Schrijfhuis vindt plaats in de Nomads in Residence, aan de rand van het Utrechtse Maximapark.
De workshops kosten 40 euro per stuk, met uitzondering van Shut Up & Write (5 euro). Maak combinatie voor groots effect: ontdek geweldige inspiratie voor een verhaal of gedicht, oefen een schrijftechniek en werk vervolgens in stilte aan je verhaal of gedicht. Bij drie of meer workshops krijg je 15% korting op de totaalprijs.

Naar de agenda